Dusjkabinett

Vi har dusjkabinett for enhver husstand! Uansett om du trenger liten eller stor plass, liker mørkt eller lyst interiør eller har egne preferanser på skyvedører, så har vi dusjkabinettet for deg! Våre dusjkabinett passer for barn, ungdom og voksne i alle aldre. Vi har også dusjkabinett som er tilpasset rullestolbrukere og eldre, slik at alle kan nyte en deilig dusj.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.


Norges nye dusjutfordrer!

Dusjkabinett.no er Norges nye dusjutfordrer. Vi strekker oss langt for å gjøre våre kunder fornøyde, og har alltid tips og råd for utforming av ditt drømmebad.

Våre produkter er kvalitetssikret og tilpasset norske husstander. Samtidig har vi 2 års garanti på alle kjøp, så du kan være trygg på en holdbar og slitesterk dusj.

Dusjkabinett.no har et eget lager i Oslo. Vi tilbyr derfor lynrask levering over hele Norge på mellom 1-3 virkedager. Dersom du ønsker å hente selv, kan dette gjøres fra vårt lager i Oslo.

NEW YORK Dusjhjørne

Dusjkar i forskjellige størrelser.

Hos oss får du både dusjvegger og dusjkar i alle fasonger og størrelser.

Ser du etter en dusjvegg i mørk eleganse anbefaler vi vårt NEW YORK™ Dusjhjørne med Dobbeltdør, som kombineres perfekt med et, LUXOR™ Dusjkar i Konglomerat.

Ønsker du å kjøpe et lyst og vakkert dusjhjørne og kombinere dette med et hvitt dusjkar anbefaler vi vår toppmodell: OSLO™ Rett Dusjhjørne med Dobbeltdør.

Vår kundeservice står klare med tips og råd til deg!

Ofte stilte spørsmål om Dusjkabinett og våre produkter

Hvorfor velge Dusjkabinett.no?

Dusjkabinett.no er autorisert forhandler av New Trendy's dusjkar. Vi selger kun originale produkter. Dusjkabinett.no eies av Norsk Netthandel AS og har eget lager og kundeservicesenter i Oslo.

Følelsen av en varm dusj etter en lang dag, gjør at folk flest er i et hyggelig, avslappet humør. På den måten kan du ta det med ro og lade opp for en ny morgendag. Med våre dusjkabinetter kan du skape en avslappet atmosfære, som samtidig blender inn i din stil. I tillegg er disse praktisk nyttige, noe som er spesielt viktig i et våtrom.

Dersom du kjøper en dusj i butikk eller hos privatperson, får du som regel veldig lite hjelp og informasjon om produktet du har kjøpt. Vi har rett mannskap som hjelper deg dersom det trengs eller du føler deg usikker på noe. Ikke nok med det, har vi alt av reservedeler på lager dersom uhellet er ute.

Hvordan velger jeg riktig dusjkabinett?

Du må vurdere mer når du velger riktig dusjkabinett. Du bør vurdere følgende:

 • Hvor skal den plasseres?
 • Dusjkabinett størrelse.
 • Hvilket design skal det ha?
 • Hvilke funksjoner skal den ha?
 • Hva er budsjettet?
 • Bør det også være plass til et badekar?
 • Materialer den må være laget av.
For det første er det viktig å finne ut hvor dusjkabinettet ditt skal plasseres på badet ditt. Da kan du bli tydeligere hvor stor den må være. Her er det viktig at du måler høyden, bredden og dybden. På den måten vil du sørge for at det passer inn i dusjrommet du ønsker. Forsikre deg om at den er våtsikker på en slik måte at den kan monteres på det stedet du ønsker. I tillegg må du selvfølgelig ta en titt på hvilke design du liker spesielt godt. Og her er din smakssans som bare du kan bestemme. Videre har de fleste et relativt budsjett når de ser på nye ting for hjemmet, noe som sannsynligvis også påvirker valget ditt. Vi har både billige dusjkabinetter og noen i den høyere prisklassen, avhengig av hva du ønsker.

Hvilke typer dusjkabinett finnes det?

Som du ser i vårt produktsortiment er det mange forskjellige typer dusjkabinetter. De aller fleste er ment å monteres i et hjørne. Dette er en fordel for deg når du trenger å utnytte plassen på badet ditt mest mulig. Hvis du for eksempel ser på de forskjellige designene og fasongene, har vi disse i utvalget vårt:

 • Dusjkabinett i glass
 • Dusjkabinett i mål 90x90 og andre dimensjoner
 • Dusjkabinett i buet form
 • Dusjkabinett
 • Tilbehør som beslag, avløp, dusjsett og lignende
Noen av dusjkabinettene våre har gulv, avløp, inventar og dusjsett inkludert, mens andre ikke har det, noe du selvfølgelig også bør være klar over. Hvis du vil ha dusjkabinett for montering i badekar, kan vi også oppfylle det ønsket. Dette unngår å måtte ha dusjforheng og få både dusj og badekar i ett, slik at du får mest mulig ut av plassen. Videre har vi i Dusjkabinett.no forskjellige farger som svart, hvitt og stål. Dermed er det rikelig med muligheter til å velge en farge som passer baderommet ditt best.

Hvilke fordeler får man med et dusjkabinett?

Det er flere fordeler med å velge dusjkabinett som løsning for badet ditt. For praktiske fordeler er den viktigste funksjonen til dusjkabinettet å holde det vannet innenfor et område mens du tar et bad. På den måten blir ikke gulvet helt gjennomvått etter bading. Det sparer deg for tid og krefter, fordi du ikke trenger å tørke opp i samme grad som om du ikke har dusj. I tillegg ser det elegant ut med dusjkabinett, som er ideell for de som går opp til baderomsdekoren. Her kan du lage et fint og ryddig uttrykk som folk flest vil like. Det gir en rolig følelse som mange ønsker seg når de går ut av badet. Hvis du vil ha noe mer å gjøre, kan du legge til planter, fete hyller og kurver eller kanskje en fin og myk badematte. Hvis badet ditt trenger en skikkelig spa-opplevelse, kan du også ha plass til et badekar, så det er flere bademuligheter. En annen fordel er at et dusjkabinett har gjennomsiktig glass, slik at du får lys inn og kan se hva som skjer utenfor. Det kan være best henvendt til familier med barn som kan følge med på den lille mens de er i badekaret hvis de har problemer med å forlate barnet sitt. Da er det også fleksibilitet for mor eller far å ta et bad.

Hva er prisene på dusjkabinettene?

Hos Dusjkabinett.no tilbyr vi dusjkabinetter i forskjellige prisklasser. Det er ganske stor forskjell i hvor mye budsjett hver kunde har, og det er grunnen til at vi mener at det skal være noe for enhver prisklasse. Videre har vi også underelementer for dusjkabinettet i denne produktkategorien. Derfor kan prisene virke veldig varierende, så husk å se etter hva som følger med dusjkabinettet du falt for. Som nevnt er det flere dusjkabinetter hvor alt tilbehør er inkludert, men det er også modeller hvor du må kjøpe inventar og lignende. Men det vil fremgå av beskrivelsen hvis du klikker på et produkt. Her er det opp til deg om du vil ha et komplett sett eller foretrekker å velge tilbehør til dusjkabinettet. Her kan du ha preferanser i forhold til funksjonene og utseendet til en armatur. Eller om du vil ha både hånddusj og takdusj eller bare en av delene.

Har dere noen rengjøringstips?

Badet ditt kan være et mekka for bakterier hvis du ikke rengjør det regelmessig. Spesielt drar dusjkabinettet ditt fordel av å rengjøres regelmessig for å unngå kalkdannelse. For det første er det alltid en god idé å tørke av dusjkabinettet hver gang du tar et bad. På den måten reduserer du risikoen for kalkdannelse. Det er forskjellig hvor mye kalk det er i vannet, avhengig av hvor i landet du bor. Det er vanligvis i byen at vannet er hardest. Hvis du trenger å fjerne kalk fra kabinettet, anbefaler vi å gjøre det med enten sulfo eller eddiksyre blandet med vann. Syren må fortynnes i forholdet 1 til 3, hvoretter du kan skrubbe forsiktig med en myk svamp på kabinettet. Det handler om å forhindre kalk på dusjkabinett, slik at du ikke trenger å starte den veldig store behandlingen. 

Har dere noen vedlikeholdstips?

Hovedproblemet til de fleste dusjkabinett er oftest kalk, noe som stopper de milde strålene. For å forhindre at dusjen din roer seg, har vi i dusjkabinett.no noen råd du kan følge for å redusere kalkingen. For det første er det alltid en god idé å tørke av dusjen din hver gang du tar et bad. På den måten unngår du unødvendig dannelse av kalk. I tillegg er det flere måter å holde dusjen ren og fri for kalk. Det er lurt å avkalke dusjen din regelmessig, da det kan være vanskelig å bli kvitt et stort avkalkingsmiddel. Kalk er med på å lage smuler på vannregningen, slik at du også kan spare penger på å huske og avkalke dusjen din. Eddiksyre kan være et godt middel for å bruke kalk i dusjen din. Før du begynner å rengjøre dusj og inventar med eddik, bør du først sjekke om delene tåler behandlingen. Deretter kan du skille dusjhodet og suge det sammen med en like del mellom eddik og vann. Hvis det er mye kalk, kan det med fordel suge over natten. Dagen etter kan du skrubbe av den siste kalken med en myk svamp og litt lunkent vann. Skyll alltid med vann, og sett deretter sammen dusjhodet igjen

Er det enkelt å sette opp dusjen?

Veldig enkelt! Alle våre produkter kommer med enkle instruksjoner, så det er nærmest umulig å montere dusjen feil.

Trenger jeg å kjøpe noe ekstra til min dusj?

Dette kommer an på produktet du bestiller. Noen dusjkabinett burde kombineres med et dusjkar, mens andre dusjkabinett har dusjkar inkludert. Du kan lese mer om dette under produktbeskrivelsen til hvert enkelt produkt.

Usikker på hva jeg skal velge, kan jeg få hjelp av dere?

Selvfølgelig! Ta kontakt med vår kundeservice på chat, telefon eller mail, så hjelper vi deg å velge riktig dusj! Trykk her for kundeservice.