Mest populære dusjhjørner

På salg!
kr7,499.00
På salg!
kr18,399.00
PRIME Dusjvegg Sort med dør

Trygghet og kvalitet i alle ledd

Alle våre dusjkabinett produkter er håndplukket med fokus på design, trygghet, brukervennlighet og kvalitet. Vi leverer produkter i slitesterkt materiale i høy kvalitet med livstidsgaranti.

Nyheter

Vi følger trender og nyheter i markedet slik at vi alltid har det beste utvalget til de beste prisene. Hos oss finner du luksuriøse produkter i solid kvalitet og med smarte løsninger for alle typer baderom. Her kan du se nærmere på utvalget hos dusjkabinett.no

 

NEW RENOMA Dusjhjørne Sort

Dusjkabinett ble grunnlagt i 2019 med en visjon om å tilby det norske markedet nymoderne produkter til bad og dusj i høy kvalitet. Vi skiller oss ut med en unik produktportefølje og er en totalleverandør av alt du trenger for å fornye baderommet med fantastiske og luksuriøse dusjløsninger. Vi leverer produkter i stilrent design, til gode priser og med lang levetid.

Skreddersydde løsninger til gode priser

Hos dusjkabinett.no får du skreddersydde løsninger slik at du kan realisere ditt drømmebad. Alle våre produkter kommer i ulike farger, design og størrelser. Vi kan også spesialtilpasse alt fra dusjvegger og dusjhjørner slik at de passer perfekt inn på ditt bad. Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

dusjvegg med badekar

Betalingsløsninger

Vi tilbyr enkle og trygge betalingsløsninger ved bestilling gjennom vår nettside, dusjkabinett.no. Her kan du betale med VISA, Mastercard, Klarna, Paypal og Stripe.

Mest populære dusjvegger

Unik kolleksjon av luksuriøse og nymoderne dusjløsninger

Se alle produkter

Dusjvegg

Med en dusjvegg får du en vegg på badet ditt som skiller dusjen fra resten av badet. Du kan bruke én eller flere dusjvegger og designe dusjområdet slik du ønsker.

Du får dusjvegger i ulike farger og størrelser. De kan også spesialtilpasses slik at de passer inn på ditt baderom. Vi har leveringsklare dusjvegger i størrelser fra 80*200 til 120*200. Du kan også velge dusjvegg med og uten dør, samt med og uten karmer. Våre dusjvegger kommer i lekkert design og i flotte farger som sort, sølv og gull, eller i gjennomsiktig klart glass. Her kan du velge fritt og designe baderommet slik det passer deg.

Våre dusjvegger er tilpasset daglig bruk og er laget i slitesterkt materiale som herdet glass. De er konstruert for å tåle både støt og temperaturforandringer slik at du kan føle deg trygg.

Gå til dusjvegg
Reflexa-Dusjvegg-sort-med-Dusjdor

7,499 NOK

Dusjhjørne/ Dusjkabinett

Et dusjhjørne kombineres med et dusjkar slik at det blir som et dusjkabinett. Her velger du dusjkar og dusjdør / dusjvegg etter egne ønsker, slik at det blir akkurat slik du ønsker.

Det er mange grunner til å velge et dusjhjørne til badet ditt. Det har lang levetid og sørger for trygghet mot potensielle vannskader siden du får både bunn, dør og dusjvegg. Et dusjhjørne / dusjkabinett vil også redusere faren for fuktskader. I tillegg har alle våre dusjhjørner god stabilitet og er laget i materialer av høy kvalitet som sørger for lang levetid.

Har du et mindre bad er det svært praktisk med et dusjhjørne. Det er plassbesparende og du vil få en større romfølelse ved å velge dører som kan slås inn langs veggen. Et dusjhjørne skaper også et ryddig inntrykk og har av mange blitt en stor favoritt når ny dusjsone skal planlegges.

Med et dusjhjørne kan du velge størrelse, farge og design slik at det passer inn i din allerede eksisterende stil på baderommet. Hos oss får du spesialtilpasset dusjhjørne både med og uten dobbel dør i farger som sort, sølv, og gull i alt fra størrelse 80×80 til 100×100. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål om tilpassing av dusjhjørne til ditt bad.

Gå til dusjhjørne / dusjkabinett

Dusjkar

Et dusjkar er et kar som fungerer som bunnen i et dusjkabinett. Det kan felles ned i flisene, settes direkte på gulvet eller bygges opp ved hjelp av membran, alt etter som hva som passer best hos deg.

Dusjkar kommer i ulike farger, design og former som sørger for at våre dusjkabinett fint kan kombineres med både lyst og mørkt interiør. Vi leverer dusjkar i klassisk design i ulike modeller og fasonger. Vi har kvadratiske kar, rektangulære kar, femkantede kar og halvrunde kar, og de kommer alle i ulike størrelser. Hos oss vil du alltid finne den beste løsningen enten du har et stort eller lite bad.

Våre dusjkar er bygget for å tåle stor vektmotstand samtidig som mange av karene er designet for å ligge lavt med flisene slik at du slipper store snublekanter.

Med et dusjkar står du ikke direkte på flisene slik at underlaget får lengre levetid. Mange av våre dusjkar kommer også med støtteben hvis du ønsker å heve karet opp fra gulvet.

Gå til dusjkar
REFLEXA Dusjvegg Sort med dør (130 x 200)

Planlegging av ny dusjsone

Når du skal renovere, eller pusse opp, badet ditt er det flere hensyn du må ta. Vi hjelper deg gjerne på veien slik at du får det badet du ønsker deg. Våre veiledere har lang erfaring og vet hva som må til for å få de beste løsningene.

For at vi skal kunne gi deg våre beste råd og tips bør du starte med å ta mål av badet ditt, både lengde, bredde og høyde. Lag en skisse hvor du tegner inn vanninntak og sluk slik det ser ut idag. Lag en grovskisse av hvordan du ser for deg at det nye badet ditt skal se ut, og vi hjelper deg videre på veien.

Husk å tenke gjennom hva som er mest praktisk for deg og din familie. Har du små barn? Er dere en stor familie? Har dere et stort eller lite bad? Vi har alle ulike behov og ditt bad må passe inn i din hverdag. Ingen bad er for små eller for store. Vi har løsninger som lett tilpasses til dine ønsker og behov

kontakt oss

Derfor bør du bruke oss

Det er mange store avgjørelser som skal tas når du skal endre badet ditt og den viktigste investeringen du gjør er kompetanse. Vi selger kun originale produkter og mange av dem kan enkelt installeres og monteres på egen hånd om du ønsker det.

Vi sørger for erfaring og kvalitet i alle ledd og har alt fra de beste produktene til erfarne fagfolk som rørleggere og baderomsdesignere som står klare til å bistå deg slik at du kan kjenne deg trygg på at du får den hjelpen du har behov for. Med produkter som har livstidsgaranti, samt er produsert for et sikkert og trygt bad, sørger vi for de beste forutsetningene for et perfekt resultat.

Duskabinett.no eies og driftes av Norsk Netthandel A/S og kan vise til lang fartstid innen detaljhandelen via våre ulike nettbutikker. Vi har gjennom årenes løp etablert hos som en solide aktører i markedet og er kjent for å ha markedets beste produkter til konkurransedyktige priser.

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig handel!

Dusjkabinett logo
kundeservice
dusjhørne svart avexa

Kundeservice, bestilling og levering

Vi har kontorer sentralt plassert i Oslo med lager på Alnabru og Ytre Enebakk. Vi sender fraktfritt til hele Norge fra lageret i Oslo alle ukedager. Din bestilling blir sendt samme dag som den blir registrert. Vi har rask levering med 1 til 5 arbeidsdager fra varen blir sent fra vårt lager. Vi bruker Posten og Bring for sikker og trygg levering av våre forsendelser. Du kan også hente varene selv ved vårt hovedlager i Oslo om det passer bedre for deg.

Vi står alltid klare til å hjelpe deg. Om du har spørsmål om produkter, eller om du trenger hjelp til å designe ditt drømmbad, er vi tilgjengelig på telefon, mail eller via chat. Vi gleder oss til å høre fra deg!