Dusjkabinet.no
Forklarer…
ACTIVE SHIELD

Lær mer med oss om hvordan dette ser ut i vår produksjonsprosess!

For å forstå meningen og virkemåten til denne overflatebehandlingen, må man først forstå at glassflaten (hver eneste!) ikke er, som det kan virke ved første øyekast, helt jevn. Glasset har mikroskopiske porer, fordypninger og uregelmessigheter. Selv om de er usynlige for det blotte øye, eksisterer de faktisk.

Hydrofobisk effekt

Velkommen til en verden der glass ikke bare frastøter vann, men omskapes til et fortryllende skue av krystallklar renhet. Vår eksklusive blanding av kjemiske stoffer danner en hydrofobisk beskyttelse på overflaten av dusjkabinens glass. Det usynlige belegget frastøter vann med unike egenskaper. Opplev en dusj som løfter glassets tradisjonelle karakter, presenterer, glans, funksjonalitet og eleganse.

Gjennomgått nøye testing og høynet til perfeksjon, gjør deg klar for en glassopplevelse uten kompromisser – klart, glatt og feilfritt!

– Dusjkabinett.no

Kontinuerlig utvikling

Vårt nyskapende løsning muliggjør grundig rengjøring av glasset før belegget påføres, fullautomatisk påføring i et dedikert kammer, og deretter herding ved bruk av UV- og IR-stråling.

Med kontinuerlig utvikling av våre maskiner og en vedvarende forbedring av produksjonsprosessen, hever vi stadig kvaliteten på våre produkter. En nylig investering inkluderer anskaffelse av cutting-edge teknologi som muliggjør påføring av et beskyttende belegg på våre glassflater.

Fullautomatisk påføring av belegget sikrer presis dekning av hele glassoverflaten, eliminerer behovet for ytterligere behandling, og belegget i seg selv er enda mer holdbart enn tidligere anvendte. Implementeringen av Active Shield 2.0-teknologi har også positive miljøeffekter, spesielt gjennom forkortet påføringstid og betydelige energibesparelser.

Tidligere Active Shield-belegg var delvis automatisert og involverte ekstra polerings- og tørkeprosesser, forskjellig fra den nye teknologien.

Med hensyn til Active Shield 2.0-belegget gir vi selvfølgelig en solid 10-års holdbarhetsgaranti i tillegg til vår unike Livstidsgaranti, forutsatt at de grunnleggende bruksvilkårene er oppfylt. Dette markerer vårt løfte om kvalitet og varighet.

Hvordan ta vare på belegget i mange år!

Oppretthold glansen enkelt – følg produsentens anbefalinger:

  • Skyll bort shampoo, såperester og fjern vanndråper med en egnet nal tilpasset dusjkabinetter etter bading.
  • Rengjør regelmessig med skånsomme pleieprodukter som ikke inneholder etsende stoffer, granulære rengjøringsmidler, eller alkohol.
  • Bruk gjerne merket vi stoler mest på, NORENCO.

Slik sikrer du at dusjdørene holder seg strålende gjennom mange års bruk – enkelt og effektivt.

 

Vi er klare for å hjelpe deg!

Send oss din henvendelse

[email protected]