Viser alle 15 resultater

Dusjvegg

Vi har dusjvegger i forskjellige størrelser og farger. Hos oss kan du kombinere deg frem til din drømmedusj, enten du liker design i mørk eleganse eller lys fløyel. Dusjveggene passer til hele familien, og flere av modellene er også tilpasset rullestolbrukere og eldre. Dusjkabinett.no har varelager i Norge, og vi kan derfor tilby 1 til 3 dagers levering over hele landet.


Norges nye dusjutfordrer!

Dusjkabinett.no er Norges nye dusjutfordrer. Vi strekker oss langt for å gjøre våre kunder fornøyde, og har alltid tips og råd for utforming av ditt drømmebad.

Våre produkter er kvalitetssikret og tilpasset norske forhold. Samtidig har vi 2 års garanti på alle kjøp, så du kan være trygg på en holdbar og slitesterk dusj.

Dusjkabinett.no har et eget lager i Oslo. Vi tilbyr derfor lynrask levering over hele Norge på mellom 1-3 virkedager. Dersom du ønsker å hente selv, kan dette gjøres fra vårt lager i Oslo.

NEW YORK Dusjhjørne

Dusjkar i forskjellige størrelser.

Hos oss får du både dusjvegger og dusjkar i alle fasonger og størrelser.

Ser du etter en dusjvegg i mørk eleganse anbefaler vi vårt NEW YORK™ Dusjhjørne med Dobbeltdør, som kombineres perfekt med et, LUXOR™ Dusjkar i Konglomerat.

Ønsker du å kjøpe et lyst og vakkert dusjhjørne og kombinere dette med et hvitt dusjkar anbefaler vi vår toppmodell: OSLO™ Rett Dusjhjørne med Dobbeltdør.

Vår kundeservice står klare med tips og råd til deg!

Ofte stilte spørsmål om Dusjkabinett og våre produkter

Hvorfor velge Dusjkabinett.no?

Dusjkabinett.no er autorisert forhandler av New Trendy's dusjkar. Vi selger kun originale produkter. Dusjkabinett.no eies av Norsk Netthandel AS og har eget lager og kundeservicesenter i Oslo.

Dersom du kjøper en dusj i butikk eller hos privatperson, får du som regel veldig lite hjelp og informasjon om produktet du har kjøpt. Vi har rett mannskap som hjelper deg dersom det trengs eller du føler deg usikker på noe. Ikke nok med det, har vi alt av reservedeler på lager dersom uhellet er ute.

Er det enkelt å sette opp dusjen?

Veldig enkelt! Alle våre produkter kommer med enkle instruksjoner, så det er nærmest umulig å montere dusjen feil.

Trenger jeg å kjøpe noe ekstra til min dusj?

Dette kommer an på produktet du bestiller. Noen dusjkabinett burde kombineres med et dusjkar, mens andre dusjkabinett har dusjkar inkludert. Du kan lese mer om dette under produktbeskrivelsen til hvert enkelt produkt.

Usikker på hva jeg skal velge, kan jeg få hjelp av dere?

Selvfølgelig! Ta kontakt med vår kundeservice på chat, telefon eller mail, så hjelper vi deg å velge riktig dusj! Trykk her for kundeservice.