Viser 1–50 av 61 resultater

Dusjvegg

Ditt drømmebad med dusjvegger fra Dusjkabinett.no

Dusjkabinett.no gir deg muligheten til å skape ditt drømmebad med vårt varierte utvalg av dusjvegger, tilgjengelige i ulike størrelser og farger. Uansett om du foretrekker design i mørk eleganse eller lys fløyel, kan du kombinere deg frem til den ideelle dusjløsningen hos oss. Vi legger vekt på kvalitet og produserer alle våre dusjvegger etter markedets beste standarder.

Tilpasset for alle behov:

Utforsk vår kategori med dusjvegger, skreddersydd for å imøtekomme alle behov. Dusjkabinett.no er stolt eiet og drevet av Norsk Netthandel, og med våre to store varelagre på Alnabru i Oslo og Ytre Enebakk, kan vi tilby rask levering på 2 til 5 dager over hele landet.

Varierte muligheter:

Finn den perfekte dusjveggen eller dusjnisjen for ditt baderom. Vi tilbyr dusjvegger som passer til nær sagt alle behov, og valgmulighetene er mange. Hos Dusjkabinett.no kan du enkelt velge mellom dusjvegger i ulike størrelser og ikke minst unike fargemuligheter.

Ekspertveiledning:

Er du i tvil om hvilken dusjvegg som passer best til ditt baderom? Vårt dedikerte team står klare til å gi deg ekspertveiledning og hjelpe deg med å velge den optimale løsningen som passer best til ditt bad.

Opplev en ny dimensjon av baderomsdesign med dusjvegger fra Dusjkabinett.no. La oss være din partner i å skape et baderom som ikke bare er funksjonelt, men også reflekterer din personlige stil.

Velkommen til å skape ditt drømmebad med Dusjkabinett.no!

Ta kontakt med vår kundeservice i dag!

På salg!
Opprinnelig pris var: kr12,499.00.Nåværende pris er: kr10,999.00.
På salg!
Opprinnelig pris var: kr12,499.00.Nåværende pris er: kr11,499.00.
kr12,790.00
På salg!
Opprinnelig pris var: kr13,999.00.Nåværende pris er: kr11,999.00.

Hvilken dusjvegg skal du velge?

Hos dusjkabinett.no finner du flere ulike varianter og vi hjelper deg på veien til et brukervennlig, stilfullt og unikt baderom som du kan ha glede av i lang tid fremover.

Materiale

Dusjvegger kommer i ulike materialer som i herdet glass, med keramiske fliser, i akryl eller i marmor. Når du skal velge må du tenke over både pris, vedlikehold og utseende. Velg det materialet som passer best til ditt behov. Sørg også for at det blir riktig installert slik at du unngår skader fra vann. Mer info

Størrelse

Når du skal renovere badet ditt ved å installere dusjvegg, dusj, badekar eller dusjkabinett bør du planlegge ut i fra hvor stort bad du har. Ved å utnytte plassen best mulig vil du også få mest glede ut av badet. Er du i tvil om hvordan du skal gå frem så står vi klare til å veilede deg slik at du får det resultatet du er ute etter. Mer info

Farge

Dusjvegger kommer i ulike farger og materialer hvor hver farge sørger for hver sin unike stil. Populære farger som hvit, svart, sølv og gull er i vinden som aldri før og vil garantert skape et helt spesielt uttrykk på ditt bad. Velger du vegg til dusjen i gjennomsiktig glass vil du få større romfølelse, men i naturstein vil du få ett eksklusivt utrykk. mer info

Dusjvegg i ypperste kvalitet 

En dusjvegg er en spesialtilpasset vegg som brukes på badet for å skille dusjområdet fra resten av baderommet. En dusjvegg sørger for at vannet holder seg i dusjen og ikke spruter ut i resten av rommet. Med våre produkter får du et bredt og godt utvalg med kvalitet i ypperste klasse. Vi jobber daglig med å håndplukke ulike modeller som tilfredsstiller våre, og kundenes, krav til kvalitet, utseende og holdbarhet.

Alle dusjveggene hos dusjkabinett.no er tilpasset nordiske husholdninger både med tanke på design, sikkerhet og levetid. Hos oss får du produkter som er laget for hverdagsbruk i både små og store familier. Dusjkabinett.no har eget lager i Oslo og har lynrask levering til hele Norge på 1- 3 virkedager. Du kan også hente selv på vårt lager i Oslo om det passer bedre.

Livstidsgaranti og helhetlig dusjløsning

Alle våre dusjvegger, dusjkar og dusjhjørner kommer med livstidsgaranti slik at du kan være helt trygg på at våre produkter vil gi deg og din familie glede i mange år fremover. Vår visjon er å tilby dusjvegger til ethvert hjem, uavhengig av preferanser. Vi sørger for en helhetlig dusjløsning med lang levetid.

Skreddersydde løsninger etter dine ønsker

Uansett hvilke ønsker du har for badet ditt kan vi i dusjkabinett.no bidra med skreddersydde løsninger. Hvis du har et baderom med skråtak, eller en vegg som trenger ekstra tilpasning, da har vi det du trenger. Vi har rette glass som vi skråkapper og tilpasser til badet ditt. Husk at dine utfordringer møter våre løsninger så send gjerne en illustrasjon, eller en tegning, over dine ønsker for dusjløsning på baderommet. Vi vil hjelpe deg å finne de smarteste og beste løsningene slik at du får det resultatet du ønsker deg.

Dusjvegg gull
sølv dusjvegg
Dusjkabinett 4

Vi finner den rette dusjveggen for deg

Dusjvegger kommer i ulike størrelser og fasonger, og det er ikke alltid like lett å vite hvilken som passer best for deg. Hva slags stil og behov har du? Kanskje trenger du en foldedør for bedre utnyttelse av baderommet, eller kanskje du ønsker deg en løsning uten dusjdør som vil gi inntrykk av et større bad. Mulighetene er mange og vi står klare til å hjelpe deg med å finne den dusjveggen som passer best til ditt bad.

Ønsker du deg en elegant dusjvegg i luksuriøst og mørkt design bør du ta en kikk på NEW YORK™ Dusjhjørne med Dobbeltdør, som kombineres perfekt med et LUXOR™ Dusjkar i Konglomerat. Ønsker du, derimot, et lyst og innbydende dusjhjørne som du kan kombinere med et hvitt dusjkar bør du se nærmere på vår toppmodell OSLO™ Rett Dusjhjørne med Dobbeltdør.

Vi har mange års erfaring i å veilede våre kunder og tar alltid det ekstra steget for å gjøre både deg og dine fornøyde. Kundeserviceteamet hos dusjkabinett.no står klare til å hjelpe og inspirere deg slik at du finner ditt drømmebad. Ingen bad er hverken for store eller for små, vi finner alltid en løsning. Kontakt oss her!

Slik velger du riktig dusjvegg

Dusjvegger blir stadig mer populære siden de både er plassbesparende og er med på å skape et helhetlig inntrykk på baderommet. Vi i dusjkabinett.no har flere ulike løsninger og materialer som du kan velge mellom som kommer til å gjøre badet ditt perfekt. Vi hjelper deg å finne riktig dusjvegg som passer best hjemme hos deg.

Tilpasset dusjvegg til ditt baderom

Start med å finne ut hvor stor plass du har til rådighet på baderommet. Ta mål i både høyde, lengde og bredde. Husk også at en dusjvegg kan bli utsatt for både trykk og slitasje så du bør gå noen ekstra runder i forhold til sikkerhet. Vi leverer alle våre dusjvegger med herdet sikkerhetsglass, med en usynlig foliering integrert i glasset. På denne måten vil glasset fungere som en frontrute på en bil dersom det blir knust av noe, og personskadene minimeres. Vi tilpasser dusjvegger etter dine preferanser og vil hjelpe deg hvert steg på veien. Er du i tvil om hvilken løsning som passer deg best eller har spørsmål om for eksempel pris, kan du alltid kontakte vår kundeservice. Vi er alltid tilgjengelig for deg på chat, mail og telefon.

 

Dusj vs. badekar

Det er liten tvil om at et varmt bad i et badekar er befriende for både kropp og sjel, men et badekar krever både stor plass og en hel del vann hver gang du vil ta et bad. En dusj, derimot, er bedre for både lommeboken og miljø. Du kan begrense vannbruken samtidig som du kan installere en dusj som er tilpasset ditt bad.

Et badekar krever i gjennomsnittet 150 liter med varmt vann når du vil trekke deg tilbake for å ta et bad. En kjapp dusj kan unnagjøres med et forbruk på kun 50 liter vann, en tredjedel av vannbruken i badekaret. En dusj er mer miljøvennlig og økonomisk enn et badekar, selv om det er koselig med et bad.

Dusjvegg Dusjhjørne Dusjkar

Ofte stilte spørsmål om dusjvegger

Dusjkabinett.no er autorisert forhandler av New Trendy's dusjkar. Vi selger kun originale produkter. Dusjkabinett.no eies av Norsk Netthandel AS og har eget lager og kundeservicesenter i Oslo.

Dersom du kjøper en dusj i butikk eller hos privatperson, får du som regel veldig lite hjelp og informasjon om produktet du har kjøpt. Vi har rett mannskap som hjelper deg dersom det trengs eller du føler deg usikker på noe. Ikke nok med det, vi har alt av reservedeler på lager dersom uhellet er ute.

Det er enkelt å sette opp en dusjvegg og mange gjør det selv. Du kan også få hjelp av en fagperson om du vil det.
Dette kommer an på produktet du bestiller. De fleste dusjvegger burde kombineres med et dusjkar, noe du kan lese mer om her.
Alle våre dusjvegger og dusjdører produseres i herdet klart glass og har en usynlig sikkerhetsfolie. Hvis glasset skulle knuse så holdes glassbitene sammen i sikkerhetsfolien. Akkurat slik en bilrute fungerer. Trygt og sikkert for hele familien!
Ja! Våre dusjvegger har livstidsgaranti som alle andre dusjvegger, dusjhjørner og dusjkar du kan handle på dusjkabinett.no.
Selvfølgelig! Ta kontakt med vår kundeservice på chat, telefon eller mail, så hjelper vi deg å velge riktig dusjvegg! Trykk her for kundeservice.