Om oss

Velkommen til Dusjkabinett.no, hvor vi gir liv til dine baderomsdrømmer med lidenskap og visjon! Siden vår start i 2019 har vi operert med en formidabel visjon om å introdusere nymoderne produkter av høyeste kvalitet til det norske markedet innenfor segmentet bad og dusj. Vi skiller oss ut med en unik produktportefølje og som din komplette leverandør har vi det du trenger for å fornye badet med fantastiske dusjløsninger.

På Dusjkabinett.no går vi utover det ordinære ved å tilby alt du trenger for en unik bad- og dusjopplevelse. Vår dedikasjon til kvalitet, design og tilpasning kommer til uttrykk gjennom muligheten til å skreddersy din egen dusjsone og spesialbestille drømmedusjen som passer perfekt uansett størrelsen på ditt baderom.

Med sentrale kontorer i Oslo og lagre på Alnabru og Ytre Enebakk, opererer vi smidig for å sikre rask pakking og utsendelse av produktene samme dag som bestillingen blir lagt inn. Ønsker du bestillingen umiddelbart, er du også hjertelig velkommen til å hente selv hos oss – vi er her for å imøtekomme dine behov på alle måter.

Vår forpliktelse til kvalitet er ikke bare en lovnad, det er en garanti. Når du velger Dusjkabinett.no, investerer du ikke bare i produkter, men i en nøye utvalgt kolleksjon av dusjhjørner, dusjvegger og dusjkar som representerer det ypperste innen moderne design og funksjonalitet.

Vi inviterer deg til å utforske vårt omfattende utvalg, skape ditt drømmebad, og til en hyggelig handel hos Dusjkabinett.no.Velkommen til et sted hvor kvalitet, tilpasning og god service møtes for å gi deg den optimale opplevelsen for ditt baderom!

Dusjhjørne med dobbeltdør i gull

Dusjkabinett.no eies og driftes av Norsk Netthandel AS, som er registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer NO 921 965 389 MVA. Selskapet står også bak netthandelsuksesser som Boblespa.no og Hydro-Force.no. Vårt kundeserviceteam jobber daglig med å tilfredsstille alle våre kunder. Vi gir oss aldri før kunden er 100% fornøyd. Den håndplukkede produktporteføljen vår av dusjhjørner, dusjvegger og dusjkar kommer også med en livstidsgaranti, og vi tilbyr gratis frakt i hele Norge. Ønsker du å hente selv er du hjertelig velkommen til vårt hovedlager i Oslo.

Vår adresse:
Norsk Netthandel AS
Strømsveien 318
1081 Oslo

Åpningstider:
Man – Fre: 08:00 – 16:00
Lør – Søn: Stengt

Trenger hjelp med noe?

Kundeservice