Om oss

Velkommen til Dusjkabinett.no, stedet hvor baderomsdrømmer blir virkelighet! Grunnlagt i 2019, bærer vi med oss en visjon om å levere høykvalitets og unike løsninger til det norske markedet, og vi er stolte av å presentere vår egen produktportefølje som vil transformere ditt bad til et elegant og funksjonelt rom.

På Dusjkabinett.no går vi utover det vanlige ved å tilby alt du trenger til ditt bad og dusjopplevelse. Vår dedikasjon til kvalitet, design og tilpasning er tydelig gjennom muligheten til å skreddersy din egen dusjsone og spesialbestille drømmedusjen som passer perfekt uansett størrelsen på ditt baderom.

Med kontorer sentralt i Oslo, og lagre på Alnabru og Ytre Enebakk, opererer vi smidig for å sikre at produktene pakkes og sendes ut samme dag som de bestilles. Trenger du bestillingen din på dagen, er du også velkommen til å hente selv hos oss – vi er her for å imøtekomme dine behov på alle måter.

Vår forpliktelse til kvalitet er ikke bare en lovnad, det er en garanti. Når du velger Dusjkabinett.no, velger du ikke bare produkter, men en nøye utvalgt kolleksjon av dusjhjørner, dusjvegger og dusjkar som representerer det ypperste innen moderne design og funksjonalitet. Våre dusjløsninger er støttet av vår unike livstidsgaranti og våre dusjkar med en utvidet garanti på 5år, en bekreftelse på vår tillit til kvaliteten.

Vi inviterer deg til å utforske vårt omfattende utvalg, skape ditt drømmebad, og en hyggelig handel hos Dusjkabinett.no.Velkommen til et sted hvor kvalitet, tilpasning og god service møtes for å gi deg den optimale opplevelsen for ditt baderom!

Dusjhjørne med dobbeltdør i gull

Dusjkabinett.no eies og driftes av Norsk Netthandel AS, som er registrert i Brønnøysundregisteret med organisasjonsnummer NO 921 965 389 MVA. Selskapet står også bak netthandelsuksesser som Boblespa.no og Hydro-Force.no. Vårt kundeserviceteam jobber daglig med å tilfredsstille alle våre kunder. Vi gir oss aldri før kunden er 100% fornøyd. Den håndplukkede produktporteføljen vår av dusjhjørner, dusjvegger og dusjkar kommer også med en livstidsgaranti, og vi tilbyr gratis frakt i hele Norge. Ønsker du å hente selv er du hjertelig velkommen til vårt hovedlager i Oslo.

Vår adresse:
Norsk Netthandel AS
Strømsveien 318
1081 Oslo

Åpningstider:
Man – Fre: 08:00 – 16:00
Lør – Søn: Stengt

Trenger hjelp med noe?

Kundeservice