Våre brands

Norsk Netthandel AS er et netthandelskonsern med organisasjonsnummer NO 921 965 389 MVA. Norsk Netthandels mål er å tilby kvalitetsprodukter i ryddige og oversiktlige nettbutikker, med gode og utfyllende produktbeskrivelser så kunden alltid vet hva den får. Vår filosofi innebærer at det å sette kunden først, alltid vil lønne seg, og vi strekker oss derfor så langt vi kan for å gjøre alle våre kunder fornøyde.

Under har vi laget en oversikt over våre forskjellige merkebutikker:

Dusjkabinett

Dusjkabinett.no har som fokus å tilby stilige dusjvegger, dusjkabinett og dusjkar. Med et bredt sortiment og fagfolk i kundeserviceteamet, har vi alltid den rette dusjløsningen for deg!

Sup brett

Hydro-Force.no vokser i lynfart som leverandør oppblåsbare sup brett og tilbehør. Med gode tilbakemeldinger fra flere hundre kunder fikk vi bekreftelsen vi lette etter – padling trender i Norge!

Hagebasseng

Bestpools.no har som visjon å bli en ledende leverandør av hagebasseng, barnebasseng og bassengtilbehør. I nettbutikken finner du et basseng til enhver familie, og alt du trenger for maksimal nytelse!

Klimaanlegg

Klimaanlegg.no har som visjon å tilby Aircondition til alle rom i husstanden året rundt. Med nytenkende fokus på miljø, energisparing og effektivitet har klimaanleggene blitt svært populære!

Boblebad

Boblespa.no har på kort tid blitt en av Norges største leverandører av oppblåsbare boblebad og spatilbehør. I nettbutikken får du tak i alt du trenger for å slappe av etter en lang dag på jobben!

Våre venner

Vi lærer og deler erfaring med andre nettbutikker. Dette er noen av våre venner:

Neatsvor-Robotstovsuger

Neatsvor tilbyr robotstøvsuger med unike funksjoner i den beste kvaliteten. I butikken finner du alt du trenger til vask og støvsuging av gulv. Neatsvor har blitt et populært merke i NorgeDanmark og Sverige.

IVIEYES-brandbilde

Blålysbrillene fra IVIEYES er utviklet for å forebygge mot hodepine/migrene og bidra til en økt søvnkvalitet ved å blokkere ute blått lys fra digitale skjermer. Brillene kommer i ulike design og farger

Iviskin

Med Iviskin slipper du ukentlig barbering og salongbesøk. Du finner et bredt utvalg av ulike modeller innen IPL hårfjerning. Iviskin har kontor i Oslo, men finnes også i DanmarkSverige.