Våre brands

Norsk Netthandel AS er et netthandelskonsern med organisasjonsnummer NO 921 965 389 MVA. Norsk Netthandels mål er å tilby kvalitetsprodukter i ryddige og oversiktlige nettbutikker, med gode og utfyllende produktbeskrivelser så kunden alltid vet hva den får. Vår filosofi innebærer at det å sette kunden først, alltid vil lønne seg, og vi strekker oss derfor så langt vi kan for å gjøre alle våre kunder fornøyde.

Under har vi laget en oversikt over våre forskjellige merkebutikker:

Dusjkabinett

Dusjkabinett.no har som fokus å tilby stilige dusjvegger, dusjkabinett og tilbehør til dusjen. Med et bredt sortiment og fagfolk i kundeserviceteamet, har vi alltid den rette dusjløsningen for deg!

Sup brett

Hydro-Force.no vokser i lynfart som leverandør oppblåsbare sup brett og tilbehør. Med gode tilbakemeldinger fra flere hundre kunder fikk vi bekreftelsen vi lette etter – padling trender i Norge!

Hagebasseng

Bestpools.no har som visjon å bli en ledende leverandør av hagebasseng, barnebasseng og bassengtilbehør. I nettbutikken finner du et basseng til enhver familie, og alt du trenger for maksimal nytelse!

Klimaanlegg

Klimaanlegg.no har som visjon å tilby Aircondition til alle rom i husstanden året rundt. Med nytenkende fokus på miljø, energisparing og effektivitet har klimaanleggene blitt svært populære!

Boblebad

Boblespa.no har på kort tid blitt en av Norges største leverandører av oppblåsbare jacuzzi og spatilbehør. I nettbutikken får du tak i alt du trenger for å slappe av etter en lang dag på jobben!

Våre venner

Vi lærer og deler erfaring med andre nettbutikker. Dette er noen av våre venner:

Neatsvor-Robotstovsuger

Neatsvor tilbyr robotstøvsuger med unike funksjoner i den beste kvaliteten. I butikken finner du alt du trenger til vask og støvsuging av gulv. Neatsvor kom på første plass i Guidesiden sin robotstøvsuger test.

Airfryer

Cosori.no er en av Norges ledende leverandører av kjøkkenapparatet: airfryer. Cosori har tatt det norske markedet med storm og har blitt kåret til best i test 2021 av Tekguide.no. Du kan lese testen her: Airfryer

Massasjepistol

Massasjepistoler.no selger massasjeapparater som bidrar til en bedre hverdag. En massasjepistol passer perfekt til  både menn og kvinner i alle aldersgrupper og har blitt utrolig populært de siste årene. 

Massasjestol

Mazzetti.no har utviklet en massasjestol av markedets beste kvalitet med italiensk design. Stolen brukes av kiropraktorer og idrettsutøvere, samtidig som den finnes i over 2000 norske hjem. 

IVIEYES-brandbilde

Blålysbrillene fra IVIEYES er utviklet for å forebygge mot hodepine/migrene og bidra til en økt søvnkvalitet ved å blokkere ute blått lys fra digitale skjermer. Brillene kommer i ulike design og farger

Iviskin

IPL Hårfjernerne fra IVISKIN er laget for å gjøre det enkelt for deg å slippe ukentlig barbering og dyre salongbesøk. Hos oss finner du et bredt og stilrent utvalg av ulike modeller innen IPL hårfjerning.

Badstuovn

Nordiskbadstu er en norsk leverandør som tilbyr finske badstuovner av topp kvalitet. De tilbyr rask levering på 1-2 dager. Ser du etter en badstuovn til din badstue, er dette den rette leverandøren for deg.