Sikkerhet og personvern

Innledning:

Vi setter pris på ditt besøk på våre nettsider, og at du viser interesse for våre produkter. For oss er det viktig at du til enhver tid føler deg trygg på våre nettsider, og vi forsikrer deg om at din personlige informasjon behandles på en sikker måte. Vi er dermed forpliktet til å beskytte ditt personvern. De fleste nettsidene krever ingen personlig informasjon, men ved kontoinformasjon eller utsjekk i kassen er det nødvendig for å gjennomføre en handel. Under kan du lese mer om hvordan vi innsamler og behandler dine personlige data, og hvordan du kan verne deg selv dersom du ønsker dataene fjernet.

Bruksområde for personopplysninger:

For å gjennomføre et kjøp i denne nettbutikken kreves navn, adresse og kontaktinformasjon for gjennomføring av betaling og sending av varer, samt utsendelse av faktura der det er valgt. Kontaktopplysningene kan også benyttes for å kontakte kjøper i forbindelse med kjøpet. Fødsels- og personnummer benyttes av finansieringstilbyder for å kunne utføre en kredittsjekk i forbindelse med bruk av faktura og finansieringstjenester. Informasjonen vil også benyttes til regnskapsformål. Norsk Netthandel AS lagrer ikke kortopplysninger.

Godkjent SSL:

Vår nettbutikk bruker et godkjent SSL-sertifikat. SSL (Secure Sockets Layer) er en standardisert kryptografisk protokoll og sikkerhetsteknologi for å sikre kommunikasjonen på internettet. SSL gir også støtte for gjensidig autentisering av en klient (typisk en nettleser) og en tjener (for eksempel en web-server), selv om autentisering av tjenere er det man vanligvis forbinder med SSL.

Informasjonskapsler (Cookies):

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du laster ned en nettside. Disse brukes vanligvis til å forbedre din brukeropplevelse og huske hvem du er, slik at du forblir innlogget. Formålet med informasjonskapsler er å gi nettbutikken grunnleggende funksjonalitet, og for analyse, personalisering og markedsføring. Førsteparts informasjonskapsler er nødvendige for at websiden skal fungere. Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, markedsføring og personalisering av websiden.

Slik unngår du informasjonskapsler (Cookies):

Om du ønsker å unngå bruk av informasjonskapsler kan du stille inn din nettleser til å ikke akseptere disse. Se din aktuelle nettlesers hjelpesider for innstillinger. Vær oppmerksom på at dersom du velger å utelukke informasjonskapsler, vil flere av funksjonene på dusjkabinett.no ikke fungere.

Hos oss er du alltid trygg!

Vi setter alltid kunden først, og svarer gjerne på spørsmål dersom du lurer på noe rundt sikkerheten og behandling av persondata på dusjkabinett.no. Vårt kundeserviceteam står klart til å svare deg på det du måtte lure på. Velkommen til en hyggelig handel!