Viser 1–50 av 125 resultater

Dusjhjørne

Skap ditt drømmebaderom med eksklusive dusjløsninger fra Dusjkabinett.no

Ønsker du å transformere ditt baderom til et elegant og funksjonelt rom? Hos Dusjkabinett.no er vår visjon å gjøre denne drømmen til virkelighet. Vi tilbyr en eksklusiv kolleksjon av dusjløsninger skreddersydd for å imøtekomme dine unike behov og personlige stilpreferanser.

Utforsk vårt eksklusive utvalg:

Vår kolleksjon av høykvalitetsdusjvegger er nøye utformet for å oppfylle kravene til både romslige og mindre baderom. Vi forstår at hvert baderom er unikt, og derfor har vi et utvalg av produkter som ikke bare gir enestående funksjonalitet, men også legger til en touch av luksus til ditt daglige velvære.

Individuell tilpasning:

Vi vet at individuelle behov varierer, og derfor gir vi deg muligheten til å skape den perfekte dusjløsningen. Hvis du ikke finner den ideelle størrelsen eller designet, trenger du ikke å bekymre deg. Vårt dedikerte team står klare til å hjelpe deg med å skreddersy din dusjopplevelse. Send oss en henvendelse, og la oss sammen realisere ditt drømmebaderom.

Luksus og funksjonalitet:

Våre høykvalitetsdusjvegger er ikke bare estetisk tiltalende, men gir også en følelse av luksus og funksjonalitet til ditt baderom. Investerer du i våre produkter, gjør du ditt daglige bad til en opplevelse av avslapning og velvære.

Skap det baderommet du alltid har drømt om med unike dusjløsninger fra Dusjkabinett.no. Kontakt oss i dag og la oss være din partner i å skape et baderom som reflekterer din personlige stil og oppfyller dine behov på enestående vis.

Velkommen til en verden av eleganse og komfort. Velkommen til Dusjkabinett.no.

På salg!
Opprinnelig pris var: kr26,499.00.Nåværende pris er: kr18,499.00.
På salg!
Opprinnelig pris var: kr26,499.00.Nåværende pris er: kr18,499.00.
På salg!
Opprinnelig pris var: kr25,999.00.Nåværende pris er: kr17,999.00.
På salg!
Opprinnelig pris var: kr25,999.00.Nåværende pris er: kr17,999.00.
På salg!
Opprinnelig pris var: kr12,199.00.Nåværende pris er: kr9,199.00.
På salg!
Opprinnelig pris var: kr12,199.00.Nåværende pris er: kr9,199.00.

Dusjhjørner i ypperste kvalitet!

Dusjhjørnene på Dusjkabinett.no er produsert for å gjøre det enkelt for deg som forbruker. Hos oss finner du et bredt og kvalitetsrikt utvalg av dusjhjørner. Våre produktansvarlige jobber daglig for å håndplukke dusjhjørnemodellene som tilfredsstiller våre krav. Dusjhjørnene er derfor kvalitetssikret og tilpasset til nordiske husholdninger.

Dusjhjørnene, dusjveggene og dusjkarene våre kommer med livstidsgaranti, så du kan være trygg på at dusjhjørnet er slitesterkt og holder i lang tid. Vår visjon er å kunne tilby dusjhjørner til ethvert hjem, og hjelpe til med en helhetlig dusjløsning til en god og fornuftig pris.

Dusjkabinett.no har et eget lager i Oslo med levering i hele Norge på mellom 2-5 virkedager. Dersom du ønsker å hente selv, kan dette gjøres fra vårt lager i Oslo.

Vi finner det rette dusjhjørnet med deg!

Dusjhjørner kommer i ulike farger, størrelser og fasonger, og det er ikke alltid like lett å vite hvilket dusjhjørne som er det rette for badet du ønsker å montere det i. For største plassbesparing kan du velge et dusjhjørne bestående av glassdører med «hev/senk»-funksjon. Dette gir deg muligheten til å enkelt «pakke bort» dusjen ved behov ved å praktisk slå dørene inn langs veggen.

Ønsker du hjelp til å finne det riktige dusjhjørnet til ditt bad, står vårt kundeserviceteam klar til å assistere deg.

Ser du etter et dusjhjørne i mørk eleganse anbefaler vi vårt NEW YORK™ Dusjhjørne med doble dusjdører, som kombineres perfekt med et LUXOR™ Dusjkar i konglomerat. Ønsker du å kjøpe et lyst og innbydende dusjhjørne og kombinere det med et hvitt dusjkar anbefaler vi vår toppmodell: OSLO™ Rett Dusjhjørne med doble dører.

Slik velger du riktig dusjhjørne

Har du bestemt deg for et dusjhjørne i ditt baderom bør du kartlegge mulighetene og de ulike dusjløsningene. Dusjhjørnene blir stadig mer populære da disse besparer baderomsplass og kan skape et helhetlig ryddig inntrykk på badet.

Først og fremst er det lurt å kartlegge hvor mye plass du har, og hvor mye plass det aktuelle dusjhjørnet trenger. Her er det viktig å måle nøyaktig, både i høyde, lengde og bredde. Det er også viktig å ta hensyn til sikkerheten. Vi leverer alle våre dusjhjørner med herdet sikkerhetsglass, med en usynlig foliering integrert i glasset. På denne måten vil glasset fungere som en frontrute på en bil dersom det blir knust av noe, og personskadene minimeres. Det er også fullt mulig å gjøre tilpasninger på din bestilling når det kommer til farge på profiler og lignende.

Ser du etter en spesifikk størrelse eller farge på ditt dusjhjørne?

De mest populære størrelsene innenfor dusjhjørne er: 80x80, 90×90, 100×100. Populære farger: sort, gull og sølv. Vis dusjhjørne 90x90.

Er du i tvil om hvilken løsning som passer deg best, kan du alltid kontakte vår kundeservice.

Ofte stilte spørsmål om dusjhjørner

Dusjkabinett.no er autorisert forhandler av New Trendy's dusjkar. Vi selger kun originale produkter. Dusjkabinett.no eies av Norsk Netthandel AS og har eget lager og kundeservicesenter i Oslo.

Dersom du kjøper en dusj i butikk eller hos privatperson, får du som regel veldig lite hjelp og informasjon om produktet du har kjøpt. Vi har rett mannskap som hjelper deg dersom det trengs eller du føler deg usikker på noe. Ikke nok med det, vi har alt av reservedeler på lager dersom uhellet er ute.

En av de mest imponerende aspektene ved vårt utvalg er muligheten for måltilpasning eller skråkapping av dusjveggene. Vi forstår at hvert baderom er unikt, og derfor gir vi deg friheten til å tilpasse dusjløsningen akkurat slik du ønsker. Hos Dusjkabinett.no handler det om å utfordre det konvensjonelle og gi deg muligheten til å skape noe som er helt ditt eget - her er det fantasien som setter grensene. Vår dedikasjon til tilpasning stopper ikke der. Vi gir deg også muligheten til å designe din drømmedusj ved å kombinere ulike elementer. Uansett om du foretrekker et design i mørk eleganse, gull eller lys fløyel, har vi alternativene som kan oppfylle dine ønsker. Alle våre dusjhjørner produseres med fokus på markedets beste kvalitet, og vår egen fabrikk har til og med blitt kåret i Forbes som en anerkjent aktør. I vårt sortiment finner du dusjhjørner som passer til alle behov og smaker. Hvis du ønsker å skape noe helt unikt som skiller seg fra massen, tilbyr vi et avansert konfigurasjonsprogram som gir deg muligheten til å skreddersy din egen dusjsone. Ønsker du å designe din egen drømmedusj? Da er alt du trenger å gjøre å sende oss en e-post til [email protected], og vi vil veilede deg på veien mot din unike dusjopplevelse. Ser du etter et dusjhjørne i sort? Det kan du lese mer om her. Store varelagre og rask levering Dusjkabinett.no eies og drives av Norsk Netthandel og har to store varelagre på Alnabru i Oslo og Ytre Enebakk. Vi kan derfor tilby gjennomsnittlig leveringstid på 1 til 5 dagers levering. Les mer om dette under Frakt og levering. Er du i tvil om hvilket dusjhjørne som passer ditt baderom best? Ta kontakt med vår kundeservice i dag!

Veldig enkelt! Alle våre produkter kommer med enkle instruksjoner, så det er nærmest umulig å montere dusjen feil.

Dette kommer an på produktet du bestiller. De fleste dusjhjørner burde kombineres med et dusjkar, noe du kan lese mer om under produktbeskrivelsen til hvert enkelt produkt.

Alle våre dusjhjørner produseres med herdet, klart glass og en usynlig sikkerhetsfolie, slik at hvis glasset skulle knuse så holdes glassbitene sammen i sikkerhetsfolien. Dette funker da akkurat slik herdet sikkerhetsglass i en bilrute fungerer. Trygt og sikkert for hele familien!

Ja! Våre dusjhjørner har livstidsgaranti som alle andre øvrige dusjvegger og dusjkar du kan handle på dusjkabinett.no.

Selvfølgelig! Trenger du bistand eller mangler noen detaljer om produktet før kjøp, ta kontakt med vår kundeservice på chat, telefon eller mail. Vi hjelper vi deg gjerne med å velge riktig dusjhjørne! Trykk her for kundeservice.