Viser alle 37 resultater

Dusjhjørne

Dusjhjørnene på Dusjkabinett.no kommer forskjellige størrelser og farger. Hos oss kan du kombinere deg frem til din drømmedusj, enten du liker design i mørk eleganse eller lys fløyel.  Alle våre dusjhjørner produseres med herdet glass og usynlig sikkerhetsfolie for den beste sikkerheten. Dusjhjørnene passer derfor til hele familien, og flere av modellene er også tilpasset rullestolbrukere og eldre. Dusjkabinett.no eies og drives av Norsk Netthandel og har varelager i på Alnabru i Oslo. Vi kan derfor tilby 2 til 5 dagers levering over hele landet. Er du i tvil om hvilket dusjhjørne som passer ditt baderom best? Ta kontakt med vår kundeservice i dag!

På salg!
På salg!
På salg!
På salg!
På salg!

Dusjhjørner i ypperste kvalitet!

Dusjhjørnene på Dusjkabinett.no er produsert for å gjøre det enkelt for deg som forbruker! Hos oss finner du et bredt og kvalitetsrikt utvalg av dusjhjørner. Våre produktansvarlige jobber daglig for å håndplukke dusjhjørne-modellene som tilfredsstiller våre krav. Dusjhjørnene er derfor kvalitetssikrede og tilpasset til nordiske husholdninger.

Dusjhjørnene og alle andre øvrige produkter hos oss kommer med hele 5 års garanti, så du kan være trygg på at dusjhjørnet holder i lang tid og er slitesterkt. Vår visjon er å kunne tilby et dusjhjørne til ethvert hjem, og hjelpe til med en helhetlig dusjløsning.

Dusjkabinett.no har et eget lager i Oslo med levering over hele Norge på mellom 2-5 virkedager. Dersom du ønsker å hente selv, kan dette gjøres fra vårt lager i Oslo.

Vi finner det rette dusjhjørnet med deg!

Dusjhjørner kommer i ulike størrelser og fasonger, og det er ikke alltid like lett å vite hvilket dusjhjørne som er det rette for badet du ønsker å montere det i. Ønsker du hjelp til å finne det riktige dusjhjørnet til ditt bad, står vårt kundeserviceteam klar til å assistere deg.

Ser du etter et dusjhjørne i mørk eleganse anbefaler vi vårt NEW YORK™ Dusjhjørne med Dobbeltdør, som kombineres perfekt med et LUXOR™ Dusjkar i Konglomerat. Ønsker du å kjøpe et lyst og innbydende dusjhjørne og kombinere dette med et hvitt dusjkar anbefaler vi vår toppmodell: OSLO™ Rett Dusjhjørne med Dobbeltdør.

De mest populære størrelsene innenfor dusjhjørne er: 80x80, 90×90, 100×100. Populære farger: Svart, Gull og Sølv. 

Slik velger du riktig dusjhjørne

Har du bestemt deg for å gå for et dusjhjørne i ditt baderom burde du kartlegge mulighetene og de ulike dusjløsningene. Dusjhjørnene blir stadig mer populære da disse besparer baderomsplass og kan skape et helhetlig ryddig inntrykk i baderommet.

Først og fremst er det lurt å kartlegge hvor mye plass du har, og hvor mye plass det aktuelle dusjhjørnet trenger. Det er også viktig å ta hensyn til sikkerheten. Vi leverer alle våre dusjhjørner med herdet glass, med en usynlig foliering integrert i glasset. På denne måten vil glasset fungere som en frontrute på en bil dersom det blir knust av noe, og personskadene minimeres.

Er du i tvil om hvilken løsning som passer deg best, kan du alltid kontakte vår kundeservice.

Ofte stilte spørsmål om dusjhjørner

Hvorfor velge Dusjkabinett.no?

Dusjkabinett.no er autorisert forhandler av New Trendy's dusjkar. Vi selger kun originale produkter. Dusjkabinett.no eies av Norsk Netthandel AS og har eget lager og kundeservicesenter i Oslo.

Dersom du kjøper en dusj i butikk eller hos privatperson, får du som regel veldig lite hjelp og informasjon om produktet du har kjøpt. Vi har rett mannskap som hjelper deg dersom det trengs eller du føler deg usikker på noe. Ikke nok med det, har vi alt av reservedeler på lager dersom uhellet er ute.

Er det enkelt å sette opp dusjhjørnet?

Veldig enkelt! Alle våre produkter kommer med enkle instruksjoner, så det er nærmest umulig å montere dusjen feil.

Trenger jeg å kjøpe noe ekstra til mitt dusjhjørne?

Dette kommer an på produktet du bestiller. De fleste dusjhjørner burde kombineres med et dusjkar, noe du kan lese mer om under produktbeskrivelsen til hvert enkelt produkt.

Er dusjhjørnet sikkert?

Alle våre dusjhjørner produseres med herdet glass og en usynlig sikkerhetsfolie, slik at hvis glasset skulle knuse så holdes glassbitene sammen i sikkerhetsfolien. Akkurat slik en bilrute fungerer. Trygt og sikkert for hele familien!

Kommer dusjhjørnet med garanti?

Ja! Våre dusjhjørner har 5 års garanti som alle andre øvrige produkter du kan handle på dusjkabinett.no.

Usikker på hvilket dusjhjørne jeg skal velge, kan jeg få hjelp av dere?

Selvfølgelig! Ta kontakt med vår kundeservice på chat, telefon eller mail, så hjelper vi deg å velge riktig dusjhjørne! Trykk her for kundeservice.