Viser 1–50 av 55 resultater

Dusjhjørne

Dusjløsninger for store og små baderom. Hos oss i Dusjkabinett.no finner du et av markedets bredeste sortiment av høykvalitetsdusjvegger. Vi gir deg muligheten for  måltilpassing eller skråkapping, alt ettersom hva du ønsker. Dusjkabinett.no er her for å utfordre og med dette gir vi deg også muligheten til  å skape noe helt eget – her er det imaginasjonen som teller. Hos oss kan du kombinere deg frem til din drømmedusj, enten du liker design i mørk eleganse, gull eller lys fløyel.  Alle våre dusjhjørner produseres etter markedets beste kvalitet og egen fabrikk kåret i Forbes.

I denne kategorien finner du noen dusjhjørner tilpasset alle behov. Skulle du ønske å skreddersy dusjsonen, slik at du får noe unikt og garantert noe ingen andre har, er det også mulig å gjøre hos oss med vårt egne og avanserte konfigurasjonsprogram. Ønsker du å designe din egen dusjsone kan du sende oss en e-post til [email protected] så vil vi starte veien til din drømmedusj.

Ser du etter et dusjhjørne i sort? Det kan du lese mer om her.

Store varelagre og rask levering 

Dusjkabinett.no eies og drives av Norsk Netthandel og har to store varelagre på Alnabru i Oslo og Ytre Enebakk. Vi kan derfor tilby gjennomsnittlig leveringstid på 1 til 5 dagers levering. Les mer om dette under Frakt og levering. Er du i tvil om hvilket dusjhjørne som passer ditt baderom best? Ta kontakt med vår kundeservice i dag!

På salg!
På salg!
kr18,399.00
På salg!
kr18,199.00
På salg!
kr18,299.00
På salg!
kr14,899.00
På salg!
kr13,999.00
På salg!
kr19,399.00
På salg!
kr14,499.00
På salg!
kr13,999.00
På salg!
kr14,199.00
På salg!
På salg!
På salg!
På salg!
På salg!
På salg!
På salg!
På salg!
På salg!
kr16,799.00
På salg!

Dusjhjørner i ypperste kvalitet!

Dusjhjørnene på Dusjkabinett.no er produsert for å gjøre det enkelt for deg som forbruker. Hos oss finner du et bredt og kvalitetsrikt utvalg av dusjhjørner. Våre produktansvarlige jobber daglig for å håndplukke dusjhjørnemodellene som tilfredsstiller våre krav. Dusjhjørnene er derfor kvalitetssikret og tilpasset til nordiske husholdninger.

Dusjhjørnene, dusjveggene og dusjkarene våre kommer med livstidsgaranti, så du kan være trygg på at dusjhjørnet er slitesterkt og holder i lang tid. Vår visjon er å kunne tilby dusjhjørner til ethvert hjem, og hjelpe til med en helhetlig dusjløsning til en god og fornuftig pris.

Dusjkabinett.no har et eget lager i Oslo med levering i hele Norge på mellom 2-5 virkedager. Dersom du ønsker å hente selv, kan dette gjøres fra vårt lager i Oslo.

Vi finner det rette dusjhjørnet med deg!

Dusjhjørner kommer i ulike farger, størrelser og fasonger, og det er ikke alltid like lett å vite hvilket dusjhjørne som er det rette for badet du ønsker å montere det i. For største plassbesparing kan du velge et dusjhjørne bestående av glassdører med «hev/senk»-funksjon. Dette gir deg muligheten til å enkelt «pakke bort» dusjen ved behov ved å praktisk slå dørene inn langs veggen.

Ønsker du hjelp til å finne det riktige dusjhjørnet til ditt bad, står vårt kundeserviceteam klar til å assistere deg.

Ser du etter et dusjhjørne i mørk eleganse anbefaler vi vårt NEW YORK™ Dusjhjørne med doble dusjdører, som kombineres perfekt med et LUXOR™ Dusjkar i konglomerat. Ønsker du å kjøpe et lyst og innbydende dusjhjørne og kombinere det med et hvitt dusjkar anbefaler vi vår toppmodell: OSLO™ Rett Dusjhjørne med doble dører.

Slik velger du riktig dusjhjørne

Har du bestemt deg for et dusjhjørne i ditt baderom bør du kartlegge mulighetene og de ulike dusjløsningene. Dusjhjørnene blir stadig mer populære da disse besparer baderomsplass og kan skape et helhetlig ryddig inntrykk på badet.

Først og fremst er det lurt å kartlegge hvor mye plass du har, og hvor mye plass det aktuelle dusjhjørnet trenger. Her er det viktig å måle nøyaktig, både i høyde, lengde og bredde. Det er også viktig å ta hensyn til sikkerheten. Vi leverer alle våre dusjhjørner med herdet sikkerhetsglass, med en usynlig foliering integrert i glasset. På denne måten vil glasset fungere som en frontrute på en bil dersom det blir knust av noe, og personskadene minimeres. Det er også fullt mulig å gjøre tilpasninger på din bestilling når det kommer til farge på profiler og lignende.

Ser du etter en spesifikk størrelse eller farge på ditt dusjhjørne?

De mest populære størrelsene innenfor dusjhjørne er: 80x80, 90×90, 100×100. Populære farger: sort, gull og sølv. Vis dusjhjørne 90x90.

Er du i tvil om hvilken løsning som passer deg best, kan du alltid kontakte vår kundeservice.

Ofte stilte spørsmål om dusjhjørner

Dusjkabinett.no er autorisert forhandler av New Trendy's dusjkar. Vi selger kun originale produkter. Dusjkabinett.no eies av Norsk Netthandel AS og har eget lager og kundeservicesenter i Oslo.

Dersom du kjøper en dusj i butikk eller hos privatperson, får du som regel veldig lite hjelp og informasjon om produktet du har kjøpt. Vi har rett mannskap som hjelper deg dersom det trengs eller du føler deg usikker på noe. Ikke nok med det, vi har alt av reservedeler på lager dersom uhellet er ute.

Veldig enkelt! Alle våre produkter kommer med enkle instruksjoner, så det er nærmest umulig å montere dusjen feil.

Dette kommer an på produktet du bestiller. De fleste dusjhjørner burde kombineres med et dusjkar, noe du kan lese mer om under produktbeskrivelsen til hvert enkelt produkt.

Alle våre dusjhjørner produseres med herdet, klart glass og en usynlig sikkerhetsfolie, slik at hvis glasset skulle knuse så holdes glassbitene sammen i sikkerhetsfolien. Dette funker da akkurat slik herdet sikkerhetsglass i en bilrute fungerer. Trygt og sikkert for hele familien!

Ja! Våre dusjhjørner har livstidsgaranti som alle andre øvrige dusjvegger og dusjkar du kan handle på dusjkabinett.no.

Selvfølgelig! Trenger du bistand eller mangler noen detaljer om produktet før kjøp, ta kontakt med vår kundeservice på chat, telefon eller mail. Vi hjelper vi deg gjerne med å velge riktig dusjhjørne! Trykk her for kundeservice.