Viser alle 28 resultater

Dusjhjørne 90×90

Dusjhjørne 90×90: Modellene er designet med et Active Shield-belegg som gjør at glasset beholder dets naturlige glans samtidig som det enkelt å rengjøre dusjhjørnet. Hos oss kan du velge og vrake blant moderne modeller i ulike farger, størrelser og fasonger. Vårt designerteam hjelper deg gjerne å sette sammen den perfekte dusjen til ditt baderom helt kostnadsfritt, kontakt oss her! For å se alle modellene, trykk her: Dusjhjørne.

På salg!
Opprinnelig pris var: kr25,599.00.Nåværende pris er: kr21,499.00.
På salg!
Opprinnelig pris var: kr27,999.00.Nåværende pris er: kr20,899.00.

Stort utvalg av dusjhjørner i 90x90

Skal du pusse opp badet? Eller trenger du kanskje bare nye dusjvegger for å gi badet et løft? Våre dusjhjørner i 90x90 cm leveres i alle farger og størrelser.

Dusjkabinett leverer dusjhjørne i målene: 80x80 cm, 90x90 cm, 100 x 100 cm og 90 x 120 cm. I tillegg har vi de populære fargene: sort, gull og sølv. Hvis du er i tvil om hvilken størrelse eller farge du skal gå for på badet ditt, kan du kontakte vårt kundeserviceteam som veileder deg til drømmebadet du har råd til.

Skreddersy ditt dusjhjørne i dag

Det første du bør gjøre er å kartlegge hvor mye plass du har, og hvor mye plass den aktuelle dusjveggen trenger. Her er det viktig å gjennomføre mål, både i høyde, lengde og bredde. Det er også viktig å ta hensyn til sikkerheten.

AVEXA Dusjhjørne

Deretter velger du designet du vil ha på dusjhjørnet. Dersom du ser etter et dusjhjørne i mørk eleganse anbefaler vi vår AVEXA-dusjvegg, med rett eller brettbar dør. Sort matt med ruter er i vinden som aldri før og skaper et unikt utrykk på baderommet.

AVEXA kan kombineres med dusjkar i både sort og hvit, ettersom hva du ønsker.

Hva er et dusjkar?

Et dusjkar er et noe opphøyet kar nederst i dusjen. Dusjkaret kan enten nedfelles i flisene, legges over, eller bygges opp med en membran.

Garanti & kundeservice

Alle våre dusjhjørner har livstidsgaranti. Vi strekker oss langt for å hjelpe deg! Kontakt vårt kundeserviceteam på chat, telefon eller mail og vi kommer tilbake til deg.

Dusjhjørne 90x90 cm

Dusjkabinett ønsker å inspirere deg til å gi ditt baderom et personlig uttrykk. Med vårt brede sortiment innen dusjvegger i herdet glass, dusjdører og dusjhjørne i 90x90 cm skal du alltid finne noe du ønsker deg, uansett budsjett og stil.

I løpet av årene har vi utviklet frem et lager med kvalitets- og designprodukter til det norske markedet, i tillegg har alle våre dusjhjørner livstidsgaranti.

Trygt og sikkert for hele familien

Dusjhjørne i 90x90 cm, og alle våre andre produkter er nøye tilpasset barnefamilier. Derfor er det ekstra viktig for oss at sikkerheten ivaretas.

Alle våre produkter leveres med herdet glass og en usynlig sikkerhetsfolie, slik at hvis glasset skulle knuse så holdes glassbitene sammen i sikkerhetsfolien. I prinsippet fungerer det på samme måte som når en frontrute på en bil knuser, og personskadene minimeres.

Design ditt dusjhjørne i 90x90 cm

Har du tilfeldigvis skråtak på baderommet, eller ønsker du en buet dør? Vi har muligheten til å skreddersy ut ifra hva som er mest flatterende for ditt bad. Hos oss kan du også designe ditt dusjhjørne med profiler i krom eller sort. For største plassbesparing kan du velge et dusjhjørne bestående av glassdører med «hev/senk»-funksjon.

Under finner du noen gode grunner ved å velge Dusjkabinett som din baderomsleverandør:

• Dusjhjørne 90x90 cm i ønsket høyde og farge.

• Herdet sikkerhetsglass.

• Velg mellom rette og buede varianter av dusjhjørner.

• Spesialtilpasset.

• Velg mellom sort, sølv, gull eller krom.

Om oss

Dusjkabinett ble grunnlagt i 2019 og leverer alt du trenger til bad og dusj. Vi har et eget lager i Oslo som gjør at vi derfor kan tilby lynrask levering over hele Norge på mellom 1-3 virkedager.

Vårt team ønsker å tilby det norske markedet et bredt og kvalitetsrikt utvalg av dusjhjørner. Derfor har vi produktansvarlige som jobber daglig for å håndplukke baderomsartikler som gir baderommet ditt det lille ekstra, og tilfredsstiller våre krav.

Hent din neste drømmedusj i vår “butikk” og hentelager i Oslo.

Ønsker du å skreddersy din drømmedusj?

Skulle du ønske å skreddersy dusjsonen, slik at du får noe unikt til badet ditt, til en god pris, kan du sende oss en e-post til [email protected], så vil vi starte veien til din drømmedusj.