Frakt og levering

Levering:

Dusjkabinett.no leverer stort sett alle ordre “Hjem til dør”. Produkter med vekt på over 25 kg (primært dusjkabinett, dusjkar og dusjvegger) sendes med Posten/Bring, DB Schenker/Postnord. Er produktet under 25 kg sendes pakken kun med Postnord. Du mottar sporingsinformasjon direkte fra transportselskap som blir valgt. Når din ordre er klar til utlevering blir du varslet via SMS og E-post.

Leveringstid:

Vår gjennomsnittlige leveringstid strekker seg normalt fra 2 til 5 virkedager. I perioder med stor etterspørsel og betydelig kampanjetrykk kan det imidlertid hende at leveringstiden blir noe lengre. Vær trygg på at du vil motta oppdateringer mens leveransen er underveis.

For produkter med lagerstatusen “På lager for umiddelbar levering”, vil leveringstiden til Oslo/Stor Oslo være minst 1 til 3 virkedager. Levering til resten av landet kan ta opp mot 1uke avhengig av hvor raskt fraktleverandør klarer. Bestiller du før klokken 11:00, blir ordren din sendt samme dag.

Vår leveringspartnere:

Posten Bring Schenker logo

Postnord

 

 

Levering og Forsinkelse

Levering av produktene skjer på den måten som er angitt på ordrebekreftelsen. Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, det vil si når du har fått produktene i din besittelse. Dersom leveringen av produktene blir forsinket, vil vi gi deg informasjon så fort vi har kunnskap om det, sammen med informasjon om og eventuelt når levering kan skje, eller om produktet(ene) er utsolgt.

Avhengig av produktenes art og forsinkelsens lengde kan du etter omstendighetene holde kjøpesummen tilbake, kreve levering, kreve erstatning eller heve avtalen. Opplysninger om normal leveringstid finnes i produktbeskrivelsen i nettbutikken. Leveringstiden er ment som veiledende. Dusjkabinett.no/Norsk Netthandel AS står ikke økonomisk ansvarlig for forhold eller konsekvenser som skyldes forsinkelser eller tap utenfor vår kontroll (Force Majeure).
Varene blir levert til den oppgitte leveringsadresse. Større varer som Dusjdører, Dusjhjørner, Badekarvegger og enkelte Dusjkar levert ved inngang 1.etg, innføring er IKKE inkludert. Du vil bli varslet av transportselskap hele veien frem til leveringstidspunkt. Dersom du ikke er tilstede for å motta varen og den blir returnert til oss uten forvarsel blir du belastet for mellomlagring, returkostnader og nye releveringskostnader.

 

Pakkesporing

Leveringsinformasjon med sporingsnummer (tracking) og transportør utsendes samme dag din ordre er sendt fra lager.

 

Klikk & Hent

Har du valgt “Klikk & Hent” hos oss kan varene hentes på vårt lager i Ytre Enebakk. Du kan enkelt velge ønsket hentepunkt i kassen før du sender inn din bestilling. Lageret vårt vil håndtere din bestilling så raskt de kan og du vil motta din hentemelding så fort den er klar.

Adresse for henting:

YTRE ENEBAKK Lager: Norsk Netthandel AS, Andersrudveien 1, 1914 Ytre Enebakk. (Port 18)

Det er selvsagt helt kostnadsfritt å hente ordren fra vårt lager. Ha hentemelding med ordrenummer som du i forkant har mottatt fra oss klar før henting og oppgi dette til våre lagermedarbeidere ved ankomst.

Obs! Ønsker du å gjøre endringer i din bestilling, som f.eks få den tilsendt istedenfor, skal beskjed gis direkte til oss på [email protected] og IKKE til lageret som sender hente-meldingen.

Behøver du ekstra assistanse?

Kundeservice