Made to measure

Grenser skal krysses…

Det er vårt inspirerende motto som gjenspeiler gjeldende og nyere trender innen baderomsdesign. I et rom der kundens komfort er et must, søker vi å skape harmoni og estetikk på en unik måte. Å oppnå denne harmonien er en utfordring som våre dedikerte designere og arkitekter tar på seg med lidenskap. Gjennom vårt fokus på personalisering, spesielt i dusjområdet, gir vi deg muligheten til å skape et baderom med en karakteristisk signatur. Vår spesialiserte avdeling for tilpassede produkter er et resultat av vår forpliktelse til å gi hvert element en unik berøring.

Se denne beskrivelsen hvis du trenger en ikke-standard dusjhjørne som skal tilpasses av våre sertifiserte installatører.

Fra måling til bestillingsutførelse – trinn for trinn.

Mulige tilpasninger av våre produkter:

Dimensjoner

Form

Glass

Takbrakett

Walk-in helt opp til taket

Veggfester

Håndklehenger

Endre dimensjoner

Det blir stadig mer vanlig at dusjområdet har dimensjoner som avviker fra standardene. Med hjelp og vår konfigurator kan vi endre hvilken som helst dimensjon på produktet med en nøyaktighet på 1mm. Vi kan endre høyden på dusjløsningen eller for eksempel utforme dusjløsningen (innfelte dører) til hele bredden av badet, og markere plasseringen av døren, slik at den ikke kommer i konflikt med andre baderomsinnredninger. Ved slutten av konfigurasjonen vil vi umiddelbart kalkulere listeprisen på den planlagte løsningen.

Kontakt oss for skreddersydd

Tilpass formen

Inngår ditt prosjekt en dusjområdeordning med en vegg? Vil du designe dusjsonen til ditt loftsbad med en dusjløsning mot en skrå vegg? Eller ønsker du kanskje å plassere noen flotte glassvegger rett ved siden av badekaret? Benytt vårt kontaktskjema, og send det til oss på [email protected].

Legg til håndkleholder

I de fleste av våre kolleksjoner kan du legge til en funksjonell håndklestang. Den kan monteres på den faste veggen av dusjveggen, eller i noen modeller kan den erstatte dørhåndtaket. Dimensjonene og plasseringen tilpasses perfekt til dine behov og idé. Enkelte kolleksjoner har er håndklestang inkludert som standardprodukt (Avexa, Smart).

Håndkleholderen kan monteres på den faste dusjveggen som en del av produktet, integrert i dørhåndtak, hvile på toppen av dusjveggen eller monteres separat.

Kontakt oss for skreddersydd

Legg til håndkleholder

Hvis du ikke har muligheten til å bruke en standard brakett i en walk-in dusjvegg, kan du velge en takbrakett.

I utvalgte standard walk-in-modeller med en høyde på 200cm, tilbyr vi en slik brakett i høyglans Krom, Svart og Hvite farger.

For ikke-standard dusjløsninger, spesielt med en høyde annet enn 200cm, kan du kontakte oss via vårt kontaktskjema eller sende det til [email protected].

Kontakt oss for skreddersydd

Walk-in helt opp til taket

Selvfølgelig, det er ikke noe problem! Vi tilbyr denne løsningen i mange av våre kolleksjoner. Velg grunnkolleksjonen og modellen du har sett for deg og send ditt forespørsel til oss. Våre spesialister vil gi deg den beste løsningen. Vennligst merk eventuell behov for forsterkning hvis du har et senket tak!

Kontakt oss for skreddersydd

Montering av veggfester

Når hver eneste millimeter teller, kan vi tilby tilpasning av monteringsmetoden i Avexa-kolleksjonen. Dersom det er nødvendig å lage monteringshull inne i dusjinnhegningen, for eksempel når dusjveggen står nøyaktig på grensen av en nisje eller vegg, kan du kjøpe spesialkomponenter som gjør det mulig å modifisere veggfestene og flytte dem nærmere dusjsonen.

Settet inneholder et spesielt deksel og skrue som tillater modifisering av løsningen, samt installasjonsinstruksjoner. De øvrige komponentene av veggfesten er standard, og de følger med i settet sammen med produktet du har kjøpt. For mer informasjon og produktkoder, eller skreddersydd løsning, send oss en e-post på: [email protected].

Endre glass

Ønsker du å ha ha dekorative glass i badet ditt, redusere gjennomsiktigheten til dusjveggens glass eller alternativt foretrekker et perfekt hvitt Opticlear-glass? I vårt utvalg under vil du finne våre mange løsninger som du kan benytte deg av hos. Sjekk ut vårt utvalg av glass, bestem deg og send oss idén din til oss på [email protected].