Viser alle 15 resultater

Dusjdører

Dusjdører kommer i mange ulike stiler, inkludert skyvedører, foldevinduer og skrådører. Velg en stil som passer best til badet og husets interiør. Hos oss finner du et stort utvalg av elegante dusjdører som vil gi badet ditt det perfekte og morderne utseendet.


Dusjdører i høy kvalitet til rimelige priser

Vi har et stort utvalg av stilrene og funksjonelle dusjdører som passer perfekt til ethvert baderom. Våre dusjdører gir badet ditt et stilig og moderne preg og du kan velge mellom ulike modeller og farger. Uansett om du leter etter en enkel dør, en nisje, eller et dusjkabinett, har vi det du trenger.

Våre dører er laget av materialer av høy kvalitet som er designet for å tåle daglig slitasje. De er også utstyrt med avanserte funksjoner som gjør dem enkle å både installere og vedlikeholde. De mest populære og etterspurte modellene er leddet dusjdør, rett dør i svart farge eller i frostet glass.

Hos oss kan du oppgradere baderommet ditt med våre flotte og praktiske dusjdører i god kvalitet til konkurransedyktige priser.

Finn den perfekte dusjdøren for badet ditt

Når du skal kjøpe en dusjdør er det mye du må tenke over for å sikre at du velger den beste løsningen for ditt bad. Vi hjelper deg på veien mot et resultat du kan leve med i lang tid. Vi har tatt en kikk på de viktigste faktorene du bør vurdere for å sikre deg et bad som holder lenge. Å fornye et bad er både tidkrevende og kostbart og du bør derfor vurdere både størrelse og layout, samt materiale, stil, holdbarhet og pris.

Størrelse

Når du skal investere i ny dusjdør bør du starte med å få en oversikt over hvor stor dusj du har plass til. Mål opp åpningen til dusjen din, i bredden og i høyden, slik at du er sikker på at du velger en dør som passer skikkelig. Ta også en kikk på hva slags dusjdør som passer best.

Har du nok plass til å åpne døren inn og ut i sving eller trenger du en skyvedør med rette kanter?

De mest populære målene for dusjdør er 90x90, 80x80, 70x70 med 200 cm høyde.

Design

Det finnes mange forskjellige design å velge mellom når det kommer til dusjdører. Klassiske dører med rett kant passer bra til de fleste bad, mens buede dører kan gi et mer unikt og stilrent utseende. Du kan også velge mellom dører med ulike former på glasset, fra helt gjennomsiktig til frostet eller herdet glass. Detaljer som håndtak, hengsler og beslag kan legges til som et ekstra designelement til dusjdøren.

Materiale

Materialet på dusjdøren kan være et viktig faktor å vurdere når du kjøper en ny dør. Glassdører er et populært valg fordi de er enkle å rengjøre og gir et åpent, luftig preg på badet. Med glassdører vil du også få større romfølelse og passer på både store og små bad.

Ønsker du en glassdør kan du velge mellom frostet glass eller en dør produsert av herdet glass. Dusjdører som er laget av metall slik som stål eller aluminium, er både holdbare og motstandsdyktige mot slitasje og skader.

Pris

Når du skal kjøpe en dusjdør bør du starte med å finne ut hvor stort budsjett du har og hvor mye penger du ønsker å bruke. Dette vil hjelpe deg med å fokusere på de alternativene som passer innenfor din prisramme.

Husk at selv om pris er viktig bør du også vurdere kvaliteten på dusjdørene du vurderer til badet ditt.

Det beste er å investere i en dusjdør i høy kvalitet slik at du har en dør som varer lenger. Da vil du sikre deg mot reparasjoner og utskiftninger i lang tid fremover. Vi er kjent for gode priser på våre dusjdører, men følg gjerne med og se etter tilbud hvis du er ute etter en billig dusjløsning til baderommet ditt.

Rengjøring og vedlikehold av din dusjdør

Våre dusjvegger er enkle å rengjøre og å vedlikeholde. Vi anbefaler at du tørker av dusjdøren med en fuktig klut etter hver gang dusjen har vært i bruk. Dette vil hjelpe til med å forhindre at skitt og kalkavleiringer samler seg på overflaten.

Hvis du ønsker å holde dusjdøren ren og i best mulig stand bør du vaske den jevnlig med et mildt rengjøringsmiddel og en myk klut. Slik holder du den like fin som når den var ny og du får raskt fjernet eventuelle flekker.

Slik monterer du en dusjdør

Å montere dusjdører er relativt enkelt og du kan faktisk gjør det selv, men det krever litt kunnskap og tålmodighet. Start med å sjekke at du har alle delene du trenger for å fullføre installasjonen. Deretter må du måle opp og markere hvor dørene skal monteres. Følg deretter bruksanvisningen og instruksjonen slik at du får festet dørene til veggen. Avslutt med å justere dørene og sørg for at de er riktig montert.

Vi anbefaler å bruke en rørlegger slik at du kan være trygg på at jobben blir gjort riktig. Det kan være tungvint å installere dusjdører alene så husk at det alltid bør være minst 2 stk som gjennomfører jobben.

Fordelene med å investere i en høykvalitets dusjdør

Med en flott og stilig dusjdør, kan du forvandle utseendet på hele baderommet ditt på et øyeblikk. Hvis du planlegger å selge huset ditt i fremtiden, kan en oppgradering av dusjdøren være en god investering for å øke verdien på eiendommen din.

En høykvalitets dusjdør kan også bidra til å forbedre funksjonaliteten i dusjen din. En dusjdør som glir jevnt og enkelt, vil også gjøre det lettere for deg å komme inn og ut av dusjen. Dette kan være spesielt nyttig for personer med bevegelseshemninger eller for eldre personer som kan ha problemer med å gå over høye terskler.

Om oss

Dusjkabinett ble grunnlagt i 2019 og leverer alt du trenger til bad og dusj. Vi har et eget lager i Oslo og Enebakk som gjør at vi kan tilby lynrask levering over hele Norge på mellom 1-4 virkedager.

Vårt team ønsker å tilby det norske markedet et bredt og kvalitetsrikt utvalg av dusjkar, dusjhjørne, dusjvegg til badekar, dusjkabinett, dusjdører samt mye mer.

Vi har derfor produktansvarlige som jobber daglig for å håndplukke baderomsartikler som gir baderommet ditt det lille ekstra, og samtidig tilfredsstiller våre krav til kvalitet.

Ønsker du å skreddersy din drømmedusj?

Ønsker du å skreddersy dusjsonen din til en god pris med unike detaljer? Ta gjerne kontakt med oss i Dusjkabinett på [email protected]. Vi hjelper deg fra start til slutt med de beste løsningene.