Viser 1–50 av 69 resultater

Dusjkar 

Skap din drømmedusj med våre puristiske og elegante dusjkar!

Utforsk mulighetene for din ideelle dusj med våre puristiske og elegante dusjkar. Hos oss finner du et bredt utvalg av dusjkar i ulike størrelser, hvor flere modeller kan tilpasses etter dine ønskede mål og behov. Felles for alle våre dusjkar er at de er nøye utvalgt for sitt elegante design og praktiske installasjoner.

Variert utvalg for dine behov:

Vår kategori av dusjkar tilbyr løsninger som er tilpasset ditt unike behov. Enten du trenger et dusjkar som kan felles helt eller delvis ned, eller om du foretrekker et dusjkar som enkelt kan monteres på et ferdig flislagt bad – vi har alternativene for å imøtekomme dine preferanser.

Individuell tilpasning:

Vi forstår at ethvert baderom er unikt. Derfor gir vi deg muligheten til å tilpasse dusjkaret etter dine spesifikasjoner. Ta kontakt med oss for å diskutere tilpasningsmulighetene og skape det dusjkaret som passer perfekt til ditt baderomsdesign.

Eksperthjelp til ditt valg:

Er du usikker på hvilket dusjkar som passer best for ditt baderom? Vårt dedikerte kundeserviceteam er tilgjengelig for å gi deg ekspertveiledning og hjelpe deg med å velge det optimale dusjkaret for dine behov.

Opplev drømmedusjen med et puristisk og elegant dusjkar fra oss. Skap ditt personlige fristed for avslapning og velvære. Kontakt vår kundeservice i dag, og la oss være din partner i å realisere din drømmedusj.

Velkommen til å utforske vårt utvalg av dusjkar – hvor eleganse møter funksjonalitet!

På salg!
På salg!
På salg!
På salg!
kr5,499.00
På salg!

Dusjkar til din drømmedusj!

Er du i gang med å utforme ditt nye bad? Se gjennom butikken vår og finn det rette dusjkaret for deg og ditt bad. Dusjkarene på Dusjkabinett.no er håndplukkede av våre produktansvarlige for å kunne tilby kun de beste produktene. Vi strekker oss langt for å gjøre våre kunder fornøyde, og har alltid tips og råd for utforming av ditt drømmebad. Vis frem badet ditt med stolthet!

Våre dusjkar er kvalitetssikret og tilpasset nordiske forhold. Samtidig har vi livstidsgaranti på alle dusjkar, dusjvegger og dusjhjørner, så du kan alltid være trygg på et sterkt og holdbart dusjkar når du handler hos oss. Se eksempelvis vårt hvite KANTARE™ Dusjkar.

Dusjkabinett.no har et eget lager i Oslo, og vi tilbyr derfor lynrask levering over hele Norge. Dersom du ønsker å hente selv, kan dette gjøres fra vårt lager i Oslo.

Dusjkar hvit
dusjkar

Dusjkar i forskjellige størrelser.

På Dusjkabinett.no finner du et bredt utvalg med dusjkar i alle størrelser og fasonger. Ser du etter et dusjkar i mørk eleganse anbefaler vi vårt LUXOR™ Dusjkar i Konglomerat, som kombineres perfekt med et, NEW YORK™ enkeltdørs dusjhjørne.

Sort eller hvit dusjkar på ditt bad?

Leter du etter et lyst og vakkert dusjhjørne du kan kombinere med et hvitt dusjkar, anbefaler vi vår toppmodell: OSLO™ rett dusjhjørne med dobbeltdør. For mange er dette en meget god dusjsammensetning.

Sliter du med å velge? Vår kundeservice står alltid klare for en prat.

Ofte stilte spørsmål om våre dusjkar

Et dusjkar er et noe opphøyet kar nederst i dusjen. Dusjkaret kan nedfelles i flisene, legges over, eller bygges opp med en membran.

Et dusjkar gjør at du slipper å benytte fliser i dusjen, og er meget praktisk til mange baderomsløsninger. Dusjkarene kommer i ulike design, fasonger og størrelser, slik at det matcher fliser og annen innredning.

Ja! Vår leverandør kan tilpasse flere modeller etter spesialtilpassede mål. Ta kontakt med vår kundeservice., så finner vi den beste løsningen for deg.

Ja, det er mulig. Her kreves det at integrasjonen mellom dusjkaret og flisveggen tilpasses på millimeteren. Vi anbefaler derfor å bruke fagfolk til slikt arbeid, som eksempelvis en flislegger.

Veldig enkelt! Du kan montere dusjkaret slik du ønsker det i kombinasjon med baderomsfliser. Det er likevel viktig at du har et bunnmembran, denne kommer du ikke unna. Det legges ikke varmekabler under dusjkar som er integrert med gulvet og flisene eller som ligger ved kanten oppå flisene, dette av sikkerhetsmessige årsaker. Vi har dusjkar som kan felles helt eller delvis ned i flisene, eller dusjkar som står oppå flisene med enten stativ eller støttebein. Ved å ha et stort utvalg, håper vi på å kunne tilby det dusjkaret som passer deg best. Sjekk ut resten av nettbutikken vår!

Dusjkaret sørger for at støp og varmekabler ligger tørt og er meget rengjøringsvennlig. Du slipper med andre ord å skrubbe stygge fuger, som du som regel får hvis du har en dusj uten dusjkar. Flere dusjkar sikrer også en sklisikker overflate, så fremt man ikke benytter midler som fotkrem. Dusjkaret kan heve badets luksuriøse følelse, og gjøre det mer romslig. Dette gjelder spesielt når man velger å nedfelle dusjkaret helt i flisene, så badet ser større ut.

Vi opplever en stor etterspørsel etter dusjkar som ligger integrert med gulvflisene. Dette produktet gir absolutt mest komfort – ingen snublekanter og mer bevegelsesfrihet. Og faktisk, så virker badet større med en slik løsning. Flere av våre dusjkar kan felles helt ned i flisene, og kombineres med flotte dusjvegger.

Dette kommer an på produktet du bestiller. Noen dusjkabinett burde kombineres med et dusjkar, mens andre dusjkabinett har dusjkar inkludert. Du kan lese mer om dette under produktbeskrivelsen til hvert enkelt produkt.

Selvfølgelig! Ta kontakt med vår kundeservice. på chat, telefon eller e-post, så hjelper vi deg å velge riktig dusj!

Dusjkabinett.no er autorisert forhandler av New Trendy's dusjkar. Vi selger kun originale produkter. Dusjkabinett.no eies av Norsk Netthandel AS og har eget lager og kundeservicesenter i Oslo.

Dersom du kjøper en dusj i butikk eller hos en privatperson, får du som regel veldig lite hjelp og informasjon om produktet du har kjøpt. Vi har rett mannskap som hjelper deg dersom det trengs eller du føler deg usikker på noe. Ikke nok med det, var har alt av reservedeler på lager dersom uhellet er ute.

Fordeler med dusjkar Et nytt dusjkar sørger for at støp og varmekabler ligger tørt. Det gir bad og gulv et flott design og en romsligere følelse. Det er en enkel måte å rengjøre dusjen, med dusjkar slipper flis og fuger Det vil gjøre dusjen og gulvet sklisikkert.