Viser alle 2 resultater

Dusjkar 70×100

Dusjkar 70×100. Vi tilbyr et eksklusivt utvalg fra kjente merker. Moderne og luksuriøse dusjkar – monteres rett på fliser eller innebygd i gulvet. Enkel og rask installasjon. Vi leverer rett hjem.

Andre størrelser? Gå til Dusjkar her.


Tenk på dette før du kjøper et nytt dusjkar 70x100

Når du skal kjøpe et dusjkar 70x100, er det viktig at du tar hensyn til en rekke faktorer. Dusjkaret er tross alt en helt avgjørende del av mange dusjdesign, og når du skal renovere badet er det ingen tvil om at dusjkar er mer praktisk enn f.eks. fliser i mange tilfeller. Et dusjkar 70x100 bidrar blant annet til mindre søl, god drenering, sikring mot vannlekkasje, og selvsagt at du oppnår den perfekte, moderne stilen du ønsker deg på ditt nye bad.

Dusjkar skiller seg fra fliser ved at disse er nedfelt eller bygd over gulvet. Fordi materialet er 100% vanntett i utgangspunktet, unngår man lekkasjeproblemer og fukt som kan føre til mugg og skader på badet. Dusjkar 70x100 er dessuten vinklet slik at man oppnår rask drenering – og ingen liker vel å stå i en dusj som fylles opp av skittent såpevann.

Dusjkar er dessuten tilpasset en rekke ulike størrelser, fasonger og design, slik at du kan velge det som passer best for ditt bad.

Legg et dusjkar 70x100 rett på fliser

Det er faktisk enklere enn du tror å installere et dusjkar. Mange modeller er designet for å settes rett på flisene, før man bygger dette inn for en forhøyet og elegant dusj. Om du skal installere en stilig og moderne dusj, er det jo fint å kunne fremheve denne i rommet. Det oppnår du med et dusjkar som er enkelt å installere på fliser.

Vi anbefaler selvsagt alltid at du velger fagfolk når du skal installere noe som har med VVS å gjøre. Samtidig er dusjkar 70x100 meget enkelt å installere selv, så lenge man har grunnleggende kunnskap og er komfortabel med slike oppgaver. Fordi dusjkar er enkelt å installere på fliser er det også en økonomisk løsning som gir badet ditt ny personlighet til en behagelig pris.

Et luksuriøst bad med et dusjkar

Vårt store utvalg av elegante og moderne dusjkar, fremhever luksusfølelsen og gir badet ditt et moderne preg. Alle våre dusjkar er dessuten nøye utvalgt av våre eksperter, slik at du alltid kan være trygg på produktene du finner hos oss. Vi har et stort fokus på overlegen kvalitet, holdbarhet, design og utførelse, og dette kommer naturligvis deg som kunde til gode når du velger et av våre dusjkar 70x100.

Dusjkar som er beregnet for å stå på gulvet kan enkelt installeres selv, men det er ingen tvil om at den mest elegante løsningen kommer ved et nedfelt dusjkar. Dette gir utvilsomt et luksuriøst preg til badet, en større romfølelse og høy grad av komfort for alle brukere. Når du velger et nedfelt dusjkar 70x100 kreves det definitivt fagfolk til jobben, slik at badet er sikret mot lekkasjer og fukt i mange år fremover.

Dusjkar i høy kvalitet

Hos Dusjkabinett.no har vi alltid et stort fokus på langvarig kvalitet, stilrent design og ikke minst kundeservice som er lidenskapelig opptatt av å hjelpe deg til å designe drømmebadet. Derfor er det ikke bare våre dusjkar som er nøye utvalgt, men også teamet som står klare til å hjelpe deg med tips, råd og praktisk hjelp når du skal pusse opp badet

Valgmulighetene hos oss er mange – og enten du velger en dusjbunn som er nedfelt i gulvet ved hjelp av et moderne dusjkar, eller kanskje fliser og moderne glassdører, er det alltid viktig for oss at drømmebadet ditt oppfyller alle krav til kvalitet, sikkerhet, moderne design og holdbarhet. Vi spøker ikke med dette, og det burde ikke du heller.

Elegante løsninger for det moderne bad

I tillegg til å være elegant, moderne og praktisk, er dusjkar også en fremtidssikker løsning for deg som skal pusse opp badet. Med en av våre dusjløsninger får du enlekkasjefri og holdbar dusj som varer i mange år fremover. Kombinerer du et av våre dusjkar 70x100 med et stilrent dusjhjørne fra oss, er du allerede på god vei til å bygge drømmebadet. Vi har også et stort utvalg av dusjvegger, dusjhjørner og tilbehør som setter prikken over i’en på ethvert moderne bad. Vi vet å sette pris på den ekte spafølelsen når vi går inn på badet – og den følelsen er nettopp hva du får med et av våre dusjkar. Å oppgradere dusjen kan utgjøre en stor forskjell på ethvert bad.

Dette må du huske på når du skal kjøpe dusjkar

Før du går til innkjøp av et dusjkar 70x100, er det viktig at du måler og sørger for at det passer inn med dusjkabinettet ditt. Ikke minst bør du sørge for at dusjkaret er tilpasset dine behov, f.eks. når det kommer til hvor glatt overflaten er, om den er enkel å komme seg inn i hvis du har bevegelighetsproblemer, og ikke minst at stilen passer godt inn.

Heldigvis har vi et bredt utvalg av dusjkar og modeller som kan kombineres med en rekke kabinetter og dusjvekker. Disse kommer i mange farger, fasonger og størrelser, så her er det bare å velge og vrake. Og husk: lurer du på noe står våre baderomseksperter alltid klare til å hjelpe deg!