Viser alle 16 resultater

Dusjkar 90×90

Dusjkar 90×90. Vi tilbyr et eksklusivt utvalg fra kjente merker. Moderne og luksuriøse dusjkar – monteres rett på fliser eller innebygd i gulvet. Enkel og rask installasjon. Vi leverer rett hjem.

Andre størrelser? Gå til Dusjkar her.

På salg!
Opprinnelig pris var: kr7,490.00.Nåværende pris er: kr6,990.00.
På salg!
Opprinnelig pris var: kr6,299.00.Nåværende pris er: kr5,499.00.
På salg!
Opprinnelig pris var: kr11,630.00.Nåværende pris er: kr8,990.00.
På salg!
Opprinnelig pris var: kr7,490.00.Nåværende pris er: kr6,990.00.

Før du kjøper ditt nye dusjkar 90x90

Et dusjkar er for mange en essensiell del av dusjen. Når du skal renovere badet er det mange grunner til å velge et dusjkar 90x90, fremfor andre løsninger som f.eks. fliser. Først og fremst bidrar dusjkaret til mindre vannsøl, bedre drenering og ikke minst den elegante, moderne stilen vi ønsker på våre bad.

Et dusjkar er designet for å ligge over eller nedfelt i gulvet. De er laget av vanntett materiale som er vinklet for å oppnå optimal drenering. De kommer i en rekke størrelser, fasonger og varianter, slik at du kan designe ditt drømmebad.

Dusjkar 90x90 på fliser

Om du er ute etter et dusjkar som er enkelt å installere, samtidig som du fremhever dusjen din i rommet, kan vi anbefale et dusjkar som står på flisene. Dette gir en forhøyet dusj som er utrolig enkel å installere hvis du er komfortabel med slike oppgaver.

Hvis ikke er det også raskt utført å installere dusjkar på fliser ved hjelp av fagfolk. Dette gjør dusjkar på fliser til en meget kostnadseffektiv løsning.

Fremhev luksusfølelsen med et dusjkar

Med et elegant dusjkar 90x90 kan du fremheve luksusfølelsen på badet. I vårt store utvalg finner du kun nøye utvalgte dusjkar, fremhevet av våre eksperter på dusj og baderom. Dusjkar kan være meget enkelt å installere. Velger du varianter som står over gulvet kan du faktisk gjøre mye av jobben selv.

Den vanligste løsningen er imidlertid dusjkar som er nedfelt i flisgulvet. Disse løsningene gjør at baderommet får et luksuriøst preg, samtidig som rommet føles større og mer romslig. For denne typen dusjkar anbefaler vi alltid at du bruker fagfolk, slik at jobben blir gjort riktig.

Høyt dusjkar

Mange foretrekker et høyt dusjkar som løfter dusjen opp fra gulvet. Med et høyt dusjkar fra Dusjkabinett.no er du sikret langvarig kvalitet, stilrent og elegant design og en entusiastisk kundeservice, som alltid står klare til å hjelpe deg.

Dusjbunn som oser kvalitet

Når du skal velge dusjbunn er det ingen tvil om at du har mange valgmuligheter. Fliser, forhøyet dusjbunn eller en dusjbunn som er nedfelt i gulvet ved hjelp av våre moderne dusjkar; det er bare fantasien som setter grenser. Vi velger ut hvert enkelt produkt basert på strenge kriterier. Kvalitet, holdbarhet, sikkerhet og elegant, moderne design er avgjørende.

Sikkert, elegant og moderne

Med et korrekt installert dusjkar oppnår du en lekkasjefri, elegant og moderne dusjløsning. Kombinerer du det med noen av våre elegante og stilrene dusjhjørner kan du bygge den perfekte dusjen. Oppgraderer du ditt bad har vi et stort utvalg av dusjvegger, dusjhjørner og dusjkar. Mange undervurderer viktigheten av dusjens utseende og funksjon når de pusser opp badet. Er du ute etter den moderne spafølelsen? En oppgradering av dusjen kan løfte hele badet til et nytt nivå.

Hva du bør se etter når du skal kjøpe dusjkar

Det er viktig at du velger et dusjkar som passer inn på badet ditt. Det må også passe med dusjkabinettet. Da er det godt å vite at vi har et stort utvalg hvor du kan mikse og matche dusjkar med dusjkabinett og dusjvegger. Vi har dusjkar i en rekke farger, fasonger og størrelser.

Om oss

Dusjkabinett ble grunnlagt i 2019 og leverer alt du trenger til bad og dusj. Vi har et eget lager i Oslo og Enebakk som gjør at vi kan tilby lynrask levering over hele Norge på mellom 1-4 virkedager.

Vårt team ønsker å tilby det norske markedet et bredt og kvalitetsrikt utvalg av dusjkar, dusjhjørne, dusjvegg til badekar, dusjkabinett, dusjdører samt mye mer.

Vi har derfor produktansvarlige som jobber daglig for å håndplukke baderomsartikler som gir baderommet ditt det lille ekstra, og samtidig tilfredsstiller våre krav til kvalitet.

Ønsker du å skreddersy din drømmedusj?

Ønsker du å skreddersy dusjsonen din til en god pris med unike detaljer? Ta gjerne kontakt med oss i Dusjkabinett på [email protected]. Vi hjelper deg fra start til slutt med de beste løsningene.