Hvordan montere et dusjhjørne

Lurer du på hvordan man enkelt monterer et dusjhjørne? Da har du kommet til rett sted. Her i Dusjkabinett.no har vi et engasjerende team som står klare til å hjelpe deg når du skulle trenge det! I dette blogginnlegget gir vi deg enkle tips og triks til hvordan du lett monterer et dusjhjørne i ditt hjem.

Dusjkabinett 3

Før montering

Før du monterer dusjhjørnet er det viktig å sjekke at membranen på badet er slik som den skal. Skal du dusje rett på flisene er det viktig at membranen er tett ettersom at fliser og fugemasse ikke er vanntett. Dette er den største feilen man kan gjøre, og man kan risikere å få vannlekkasje dersom dette ikke er sjekket.

For å undersøke om membranen din er tett anbefaler vi å bruke en rørlegger som kan sjekke dette opp for deg. Dersom du tenker å totalrenovere eller bygge nytt, kan det være en god ide å bruke fagfolk til å legge membranen. Tilslutt er det viktig å sjekke at både gulv og vegger er i vater. Det blir veldig problematisk og vanskelig å montere dusjhjørnet dersom det ikke er i vater.

Dusjkabinett 2Start monteringen!

Dersom alt det nevnt over er i stand er du klar til å starte monteringen! Når du skal montere et dusjhjørnet kan dette enten gjøres med lim eller å skru det fast i veggen. Det er viktig å være nøye med oppmålingen før du evt borrer – dersom du velger å skru det fast i veggen. Følg bruksanvisningen nøye og utfør gjerne kontrollmålinger så du er helt sikkert på at det blir riktig.

Dusjkabinett 4Få hjelp til monteringen!

Du kan absolutt utføre monteringen av dusjhjørnet selv, men det kan være smart å bruke fagfolk som er godt kjent med denne type jobb og sikrer deg et ordentlig resultat.

Selv om montering dusjhjørne er en av de tingene du i teorien kan gjøre selv på baderommet, anbefaler vi alltid å bruke fagpersoner til jobber knyttet til baderommet. Da får du en garanti på at hele jobben er forskriftsmessig utført. For å minimere risikoen for vannlekkasje og feil, velger mange å bestille dusjhjørnet ferdig montert.

– Gjennom våre monteringspartnere kan vi ta oss av hele oppdraget for deg. Mer informasjon om våre priser og tilbud finner du under «Ferdig montert»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *