Viser alle 22 resultater

Dusjvegg svart

Dusjvegg svart: Modellene er designet med et Active Shield-belegg som gjør at glasset holder dets naturlige glans samtidig som det er enkelt å rengjøre dusjveggen. Hos oss kan du velge og vrake blant moderne modeller i ulike farger, størrelser og fasonger. Vårt designerteam hjelper deg gjerne med å sette sammen den perfekte dusjen til ditt baderom helt kostnadsfritt, kontakt oss her!

For å se alle modellene, trykk her: Dusjvegg.


Drømmer du om en sort matt dusjvegg?

Dusjkabinett.no tilbyr dusjvegger etter markedets beste kvalitet. Dersom du ser etter dusjvegg i svart eller vil gi baderommet et nytt utseende, kontakt oss i dag.

Hos Dusjkabinett får du dusjhjørner og detaljer på dusjveggene i en delikat svart farge. Et dusjhjørne fungerer på lik måte som et dusjkabinett, men i dette tilfellet er det uten bunn slik at at vann treffer gulv direkte.

Dette er en elegant vri på det gode, gammeldagse dusjkabinettet. Vi fører dusjvegger av topp kvalitet som er produsert med et trygt og herdet glass som samtidig løfter utseende til baderommet ditt.

Vi leverer dusjvegger og dører i bredde og høyde du ønsker.

Tilpasset dusjvegger og dusjdører i farge, høyde og bredde

Det første du bør gjøre er å kartlegge hvor mye plass du har, og hvor mye plass den aktuelle dusjveggen trenger. Her er det viktig å gjennomføre mål, både i høyde, lengde og bredde. Det er også viktig å ta hensyn til sikkerheten.

Våre dusjvegger kommer med herdet sikkerhetsglass, som gjør at de i praksis fungerer helt likt som en frontrute på en bil. Dersom glasset blir knust av noe vil det kun knuses inne i folieringen integrert i glasset. Slik blir utfallet og personskadene minimert.

Er du i tvil om hvilken løsning som passer deg best, eller har spørsmål om pris og levering, kan du alltid kontakte oss på kundeservice.

Delikat design

Du kan velge mellom forskjellige varianter og størrelser tilpasset akkurat ditt behov. Våre produktansvarlige jobber daglig for å håndplukke dusjveggmodellene som tilfredsstiller våre krav. Dusjveggene er derfor kvalitetssikret og tilpasset til nordiske husholdninger.

Skreddersydd dusjløsning

Våre dusjvegger og dusjdører kan skreddersys akkurat til ditt bad. Hos oss finner du dusjvegger til både store og små baderom. Hos oss kan du også designe ditt helt eget dusjhjørne med profiler i krom. Vi er i tillegg svært stolte over å kunne tilby en livstidsgaranti på alle våre produkter.

Dusjdør, dusjvegg eller dusjhjørne?

Det er ikke bare forskjellig størrelser og fasonger du kan velge, men flere måter man kan installere dusjveggen på et baderom.

Dusjdør

Dersom du velger dusjdør, et innbydende dusjkabinett kan du avgrense et hjørne som kan åpnes og lukkes ved behov. Ved å ha dusjdører kan du tre inn til en forfriskende eller en dampende dusj.

Utvalget av dusjdører er mange, men nøye utvalgt, og det er derfor mange muligheter for å dekorere ditt flotte baderom.

Dusjvegg

En dusjvegg av høy kvalitet og sikkerhetsglass på baderommet kan skape en stilig romdeling på badet. Plasser dusjveggen midt på veggen for å skape et midtpunkt. Vi har flotte rammer og profiler i svart og gull, for delikate dusjvegger i klart glass som vil få baderommet ditt til å se åpent og luftig ut.

Dusjhjørne

Du kan ramme inn dusjen med en funksjonell inndeling av rommet, for å skape mer plass på badet med et dusjhjørne.

Kun sikre dusjvegger – herdet glass

Våre produkter er laget for både funksjonalitet på badet, men også for å gi et elegant uttrykk. Dusjvegger på bad passer utmerket til barnefamilier, da de tåler mye. Dusjveggene er av den grunn produsert med et trygt og herdet glass.

Vedlikehold av klart glass, dusjdør og lister

Det er få ting som er verre enn et ufresht baderom. Gjør det derfor til en vane å rengjøre dusjveggene dine regelmessig for å unngå at smuss og kalk fester seg. Et annet godt tips er å bytte dusjlister nå og da.

Om Dusjkabinett

Dusjkabinett.no har to store varelagre på Alnabru i Oslo og Ytre Enebakk. Vi er stolte over å kunne tilby livstidsgaranti på våre produkter, og vi yter alltid en høy grad av service overfor våre kunder ved å hele tiden være tilgjengelig for spørsmål og rådgiving. Hos Dusjkabinett skal det alltid være god kvalitet i alle ledd.

Bestiller du dusjvegger og dusjdører av oss tilbyr vi også gratis frakt på 1-3 virkedager i hele Norge. Dersom du ønsker å hente selv er du selvfølgelig hjertelig velkommen til vårt hovedlager i Oslo.

Vi tilbyr også gratis rådgivning fra våre rørleggere.

Hvorfor velge Dusjkabinett

Dusjkabinett.no er autorisert forhandler av New Trendy's dusjkar. Vi selger kun originale produkter. Dusjkabinett.no eies av Norsk Netthandel AS og har eget lager og kundeservicesenter i Oslo.

Dersom du kjøper en dusj i butikk eller hos privatperson, får du som regel veldig lite hjelp og informasjon om produktet du har kjøpt. Vi har rett mannskap som hjelper deg dersom det trengs eller du føler deg usikker på noe. Ikke nok med det, vi har alt av reservedeler på lager dersom uhellet er ute.

Ofte stilte spørsmål om dusjvegger

Ja, det er veldig enkelt. Alle våre produkter kommer med enkle instruksjoner, så det er nærmest umulig å montere dusjen feil.

Dette kommer an på produktet du bestiller. De fleste dusjvegger burde kombineres med et dusjkar, noe du kan lese mer om under produktbeskrivelsen til hvert enkelt produkt.

Alle våre dusjvegger og dusjdører produseres med herdet klart glass og en usynlig sikkerhetsfolie, slik at hvis glasset skulle knuse så holdes glassbitene sammen i sikkerhetsfolien. Akkurat slik en bilrute fungerer. Trygt og sikkert for hele familien!

Ja. Våre dusjvegger har livstidsgaranti som alle andre dusjvegger, dusjhjørner og dusjkar du kan handle på dusjkabinett.no.

Selvfølgelig! Ta kontakt med vår kundeservice på chat, telefon eller mail, så hjelper vi deg å velge riktig dusjvegg! Trykk her for kundeservice.