Dusjhjørne sort

Ønsker du nytt bad med sort dusjhjørne? Dusjkabinett har dusjløsninger med dusjhjørne skreddersydd til ditt bad. Se vårt utvalg – leveres innen 5 virkedager.

Dusjhjørner er mer i vinden enn noen gang. Det er plassbesparende, gjør rengjøring enklere og legger til rette for en unik dusjløsning hvor du kombinerer delene selv. 

Elegante dusjhjørner i sort matt

Sort matt har nådd nye høyder av popularitet på baderommet. Vårt utvalg av elegante dusjhjørner gir deg mulighet til å skape et personlig uttrykk på baderommet.

Dusjkabinett 2

Fantastisk kvalitet – herdet sikkerhetsglass

Vi i Dusjkabinett.no skal levere markedets mest robuste og slitesterke produkter til badet. Vi er faktisk så sikre på kvaliteten av våre produkter at vi tilbyr livstidsgaranti på alle dusjvegger, dusjhjørner og dusjkar solgt i vår nettbutikk. Trykk her for sjekke ut alle våre dusjhjørner.

Stort utvalg i dusjhjørner

Med vårt brede sortiment innen dusjhjørner i herdet sikkerhetsglass, i tillegg til flotte dusjkar, dører og dusjvegger, finner du alltid noe du har behov for, eller ønsker deg i vår butikk. Vårt utvalg spenner over ulik pris og stil for å sørge for dette. Du sitter igjen med et praktisk og stilrent bad du selv har utformet.

Under finner du noen gode grunner ved å velge Dusjkabinett som din baderomsleverandør:

  • Dusjhjørne 90×90 cm i ønsket høyde og farge.
  • Herdet sikkerhetsglass.
  • Velg mellom rette og buede varianter av dusjhjørner.
  • Spesialtilpasset.
  • Velg mellom sort, sølv og ull eller krom (sølv hvit skinnende transisjonsmetall).

Det er ingen tvil om at du burde kjøpe ditt neste dusjhjørne hos oss.

Dusjhjørne i sort – tilpasset ditt baderom

Dusjhjørner fungerer på samme måte som et dusjkabinett. Forskjellen er at du hos oss kan velge om du ønsker dusjløsningen med eller uten dusjkar. 

De mest populære størrelsene innenfor moderne dusjhjørner er: 80×80 cm, 90×90 cm, 100×100 cm dusjhjørne, med høy popularitet i fargene: sort, gull og sølv. For største plassbesparing anbefaler vi at du velger et dusjhjørne bestående av glassdører med «hev/senk»-funksjon som også er buet.

Er du i tvil om hvilken løsning som passer deg best, kan du alltid kontakte oss.

Les mer: Dusjvegg og dusjdører med profiler i svart.

Prime dusjhjørne sort

Om Dusjkabinett 

Dusjkabinett.no eies og drives av Norsk Netthandel og har to store varelagre på Alnabru i Oslo og Ytre Enebakk.

Store varelagre og rask levering 

Vi tilbyr derfor 2 til 5 dagers levering over hele landet. Er du i tvil om hvilket dusjhjørne eller totalløsning som passer ditt baderom best? Ta kontakt med våre dyktige fagfolk for god og grundig veiledning gjennom vår kundeservice.

Kontakt oss for å realisere drømmebadet

Har du spørsmål om noen av produktene vi tilbyr eller trenger du hjelp med design- og stilvalg? Vårt team bestående av rørleggere og en hel rekke eksperter står klare til å bistå deg.

svart dusjkabinett

Ofte stilte spørsmål om dusjhjørner

Hvorfor velge Dusjkabinett.no?

Dusjkabinett.no er autorisert forhandler av New Trendy’s dusjkar. Vi selger kun originale produkter, og eies av Norsk Netthandel AS. Vi har vårt eget lager og kundeservicesenter i Oslo du kan kontakte når som helst.

Dersom du kjøper en dusj i butikk eller hos en privatperson, får du som regel veldig lite hjelp og informasjon om produktet du har kjøpt. Vi har rett personell som hjelper deg om det er noe du trenger hjelp med, eller føler deg usikker på. Vi har i tillegg alt av reservedeler på lager dersom uhellet er ute.

Hvordan setter jeg opp dusjhjørnet?

Et dusjhjørne kan monteres på to forskjellige måter. Det kan gjøres med lim eller ved å skru det fast i veggen. Er du usikker hvordan du setter på plass ditt nye dusjhjørne, ta kontakt med oss. 

Trenger jeg å kjøpe noe ekstra til mitt dusjhjørne?

Dette avhenger litt av produktet du bestiller. Alle våre dusjhjørner kan kombineres med et dusjkar. Ønsker du å sette sammen et dusjkabinett til badet ditt trenger du både et dusjhjørne og et dusjkar. 

Er dusjhjørnet sikkert?

Alle våre dusjhjørner produseres med herdet klart glass med en usynlig sikkerhetsfolie. På denne måten vil glassbitene holdes sammen i sikkerhetsfolien hvis glasset skulle knuse. Akkurat slik herdet sikkerhetsglass i en bilrute fungerer – trygt og sikkert.

Kommer dusjhjørnet med garanti?

Ja, selvsagt. Våre dusjhjørner har faktisk livstidsgaranti. Dette gjelder alle andre øvrige dusjvegger og dusjkar du handler på dusjkabinett.no.

Tilbyr dere veiledning før kjøp? 

Ja. Trenger du bistand eller mangler noen detaljer om produktet, ta kontakt med vår kundeservice på chat, telefon eller mail. Vi hjelper vi deg med å velge riktig produkt til ditt bad! Du kan trykke her for å komme til vår kundeservice.